İş baya ciddi, o zaman desteğe yazın derim diğer arkadaşın söylediğine benzer olarak. Lakin hem biraz beklersiniz hem iade yapmama ihtimalleri de yüksek.
İş bayağı ciddi, o zaman desteğe yazın derim diğer arkadaşın söylediğine benzer olarak. Lakin hem biraz beklersiniz hem iade yapmama ihtimalleri de yüksek.
Yani, bence değer içindeki oyunlar benim oynamayı çok fazla istediğim oyunlar o yüzden bana göre değer oyunlara bir göz gezdirin kendinizce düşünün verilen paraya değip değmeyeceğini.
Hocam vallah hayatım boyunca hiç konsolum olmadı. Açıkçası sürekli PC'de oyun oynayan birisiyim. İlk gaming sistemi bile 2023'ün başlarında alan bir kullanıcı olarak bir şey söyleyemeyeceğim. Lakin hani öğrenci olduğunuzu yazmışsınız. Eğer oyunlara zaman ayıracaksanız almaya değer. Zaten özellikle PS oyunlarının fiyatı 1000TL'ye yaklaşık oluyor indirimde bile. Yani bir kaç tane PS oyunu bile bitirseniz karlı çıkabilirsiniz o açıdan.
Birde abonelik ücretlerine zam geldiği için erkenden abonelik almakta önemli. Yanlışlıkla almanız buna güzel bir bahane aslında ama işte öğrenci halinizle oyunlara zaman ayırabilecek misiniz orası önemli.
Xbox oyunlarından iyidir PS'nin kütüphanesi de hem. Zaten son yıllarda konsol oyunları PC oyunlarına da çıktığı için PS özel oyunlarını az çok biliyorum. Gerçi özel oyun kavramı da kalmadı da yakın geçmişte öyle deniliyordu işte.