alagzınatukur Centipat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #1 USB Family Controller sildim yanlislıkla, ne yapmam gerekiyor geri getirebilmem için?
exyliht Hectopat Katılım 2 Kasım 2021 Mesajlar 191 Çözümler 1 8 Şubat 2023 #2 alagzınatukur dedi: USB Family Controller sildim yanlislıkla, ne yapmam gerekiyor geri getirebilmem için? Genişletmek için tıkla... PC'yi kapatın yeniden açın ama internete bağlı olsun. Kendisi otomatik yüklemesi lazım. Artı 0 Eksi
alagzınatukur dedi: USB Family Controller sildim yanlislıkla, ne yapmam gerekiyor geri getirebilmem için? Genişletmek için tıkla... PC'yi kapatın yeniden açın ama internete bağlı olsun. Kendisi otomatik yüklemesi lazım.
KS KS alagzınatukur Centipat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #3 exyliht dedi: PC'yi kapatın yeniden açın ama internete bağlı olsun. Kendisi otomatik yüklemesi lazım. Genişletmek için tıkla... Düzelttim ayarları sıfırladım direk yazdığın için sağol Artı 0 Eksi
exyliht dedi: PC'yi kapatın yeniden açın ama internete bağlı olsun. Kendisi otomatik yüklemesi lazım. Genişletmek için tıkla... Düzelttim ayarları sıfırladım direk yazdığın için sağol
exyliht Hectopat Katılım 2 Kasım 2021 Mesajlar 191 Çözümler 1 8 Şubat 2023 #4 alagzınatukur dedi: Düzelttim ayarları sıfırladım direk yazdığın için sağ ol. Genişletmek için tıkla... Önemli değil. Artı 0 Eksi
alagzınatukur dedi: Düzelttim ayarları sıfırladım direk yazdığın için sağ ol. Genişletmek için tıkla... Önemli değil.