Yanlışlıkla sınıf grubuna resim attim

Yemek yiyordum dalginlikla arkadaşıma yemeğin resmini atcagima sınıf grubuna atmışım. Sizce rezil oldum mu? Resimde sadece yemegin resmi vardı. Bir de fark eder etmez herkesten sil yaptım. Daha önce başınıza böyle bir olay geldi mi?

Hemen fark edip sildiyseniz sorun olmaz. benim başıma bundan çok daha kötü bir şey geldi bence bu hiçbir şey.

Yemek yiyordum dalginlikla arkadaşıma yemeğin resmini atcagima sınıf grubuna atmışım. Sizce rezil oldum mu? Resimde sadece yemegin resmi vardı. Bir de fark eder etmez herkesten sil yaptım. Daha önce başınıza böyle bir olay geldi mi?

Sildiysen niye rezil olasın. Genelde sende utanma oluyor ama diğerleri görse bile 5dakikada unutup gidiyor. Dert etme yani.

Hocam gözünüzü seveyim utanılacak ne var. Eğer kimse görmediye ve sildiyseniz açıklama yapmayın. Ama gören varsa arkadaşıma atıcaktım yanlışlıkla atmışım kusura bakmayın deyin. Sonuçta malum olayı yaparken ki fotoğraf değil, yemek fotoğrafı :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı