Yanlışlıkla Turkcell faturaya yansıt özelliği ile alınan Minecraft iade edilebilir mi?

573337

Hectopat
Selam, az önce internette dolaşırken Minecraft'ın indirime girdiğini görüp son bitiş tarihinin 22 Haziran olduğunu görünce almak istedim ve fiyatlata baktım ve Microsoft'un sitesinde 170 TL'ye satıldıgını gördüm ve almak istedim (Turkcell faturaya yansıt özelliği ile) fakat aldığım Minecraft PC için değil Xbox için olanıymış :D bunu iade edebilir miyim herhangi bir bilgi göremedim Microsoft'ta ve Turkcell'in kendi sitesinde.

1719005757411.png

Dosya Ekleri

• 1719005748476.png
    1719005748476.png
    338,8 KB · Görüntüleme: 31
Selam, az önce internette dolaşırken Minecraft'ın indirime girdiğini görüp son bitiş tarihinin 22 Haziran olduğunu görünce almak istedim ve fiyatlata baktım ve Microsoft'un sitesinde 170 TL'ye satıldıgını gördüm ve almak istedim (Turkcell faturaya yansıt özelliği ile) fakat aldığım Minecraft PC için değil Xbox için olanıymış :D bunu iade edebilir miyim herhangi bir bilgi göremedim Microsoft'ta ve Turkcell'in kendi sitesinde.

Eki Görüntüle 2228760
Edersiniz.

Hocam selamlar, aynı satın alma işlemini bugün yapacaktım ama daha önce Turkcell ile GamePass almama rağmen bu sefer ödeme yöntemlerinde gözükmedi. Siz nereden almıştınız acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı