5 518679 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 4.087 Makaleler 3 Çözümler 27 3 Aralık 2022 #21 Learxy dedi: Tamam sıfırladım yardımcı olan herkese teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Keşke sıfırlamasaydınız. Sıfırlama format kadar silmiyor.
Learxy dedi: Tamam sıfırladım yardımcı olan herkese teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Keşke sıfırlamasaydınız. Sıfırlama format kadar silmiyor.
Learxy Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 425 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #22 518679 dedi: Keşke sıfırlamasaydınız. Sıfırlama format kadar silmiyor. Genişletmek için tıkla... aga kafayı yicem sıfırlanmamış ki format atmaya kalkıyorum bu bilgisayarda sorun oluştu diyor
518679 dedi: Keşke sıfırlamasaydınız. Sıfırlama format kadar silmiyor. Genişletmek için tıkla... aga kafayı yicem sıfırlanmamış ki format atmaya kalkıyorum bu bilgisayarda sorun oluştu diyor
METANİC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.357 Makaleler 3 Çözümler 80 3 Aralık 2022 #23 Learxy dedi: Aga kafayı yiyeceğim sıfırlanmamış ki format atmaya kalkıyorum bu bilgisayarda sorun oluştu diyor. Genişletmek için tıkla... Formatı nasıl atmaya çalışıyorsunuz?
Learxy dedi: Aga kafayı yiyeceğim sıfırlanmamış ki format atmaya kalkıyorum bu bilgisayarda sorun oluştu diyor. Genişletmek için tıkla... Formatı nasıl atmaya çalışıyorsunuz?
TurkishHepiNeyşın34 Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 2.064 Çözümler 17 3 Aralık 2022 #24 Learxy dedi: hocam şöyle diyim şimdi adını verirsem ban yerim siteden Mer ile başlıyor büyük ihtimal anlamıyacaksın ama onunla uğraşırken indirdim büyük ihtimal mining yapıyor format atıcağım Genişletmek için tıkla... Mining yapan bir şey değil bu. Pacman gibi deb gibi bir şey. Visual studioda open source library kuruyor. Learxy dedi: aga kafayı yicem sıfırlanmamış ki format atmaya kalkıyorum bu bilgisayarda sorun oluştu diyor Genişletmek için tıkla... Sıfırlamayın, virüs varsa sıfırlama ile virüs gitmez. Format atın.
Learxy dedi: hocam şöyle diyim şimdi adını verirsem ban yerim siteden Mer ile başlıyor büyük ihtimal anlamıyacaksın ama onunla uğraşırken indirdim büyük ihtimal mining yapıyor format atıcağım Genişletmek için tıkla... Mining yapan bir şey değil bu. Pacman gibi deb gibi bir şey. Visual studioda open source library kuruyor. Learxy dedi: aga kafayı yicem sıfırlanmamış ki format atmaya kalkıyorum bu bilgisayarda sorun oluştu diyor Genişletmek için tıkla... Sıfırlamayın, virüs varsa sıfırlama ile virüs gitmez. Format atın.
Learxy Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 425 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #25 METANİC dedi: Formatı nasıl atmaya çalışıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... yeniden başlatırken shift basılı tutuyorum işte giriyom okrdan bulut indirme felan TurkishHepiNeyşın34 dedi: Mining yapan bir şey değil bu. Pacman gibi deb gibi bir şey. Visual studioda open source library kuruyor. Sıfırlamayın, virüs varsa sıfırlama ile virüs gitmez. Format atın. Genişletmek için tıkla... kurtulamıyorum bundanda siliyorum pc yenidne başlatıldığında cmd açılıp tekrar yüklüyor
METANİC dedi: Formatı nasıl atmaya çalışıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... yeniden başlatırken shift basılı tutuyorum işte giriyom okrdan bulut indirme felan TurkishHepiNeyşın34 dedi: Mining yapan bir şey değil bu. Pacman gibi deb gibi bir şey. Visual studioda open source library kuruyor. Sıfırlamayın, virüs varsa sıfırlama ile virüs gitmez. Format atın. Genişletmek için tıkla... kurtulamıyorum bundanda siliyorum pc yenidne başlatıldığında cmd açılıp tekrar yüklüyor
TurkishHepiNeyşın34 Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 2.064 Çözümler 17 3 Aralık 2022 #26 Learxy dedi: yeniden başlatırken shift basılı tutuyorum işte giriyom okrdan bulut indirme felan kurtulamıyorum bundanda siliyorum pc yenidne başlatıldığında cmd açılıp tekrar yüklüyor Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınıza bir şey kuruluyor bu paket ile. Node.js virüs değil. Ama virüslü bir paket indiriyor olabilir.
Learxy dedi: yeniden başlatırken shift basılı tutuyorum işte giriyom okrdan bulut indirme felan kurtulamıyorum bundanda siliyorum pc yenidne başlatıldığında cmd açılıp tekrar yüklüyor Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınıza bir şey kuruluyor bu paket ile. Node.js virüs değil. Ama virüslü bir paket indiriyor olabilir.
METANİC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.357 Makaleler 3 Çözümler 80 3 Aralık 2022 #27 Learxy dedi: Yeniden başlatırken Shift basılı tutuyorum işte giriyorum okrdan bulut indirme falan. Kurtulamıyorum bundan da siliyorum PC yenidne başlatıldığında CMD açılıp tekrar yüklüyor. Genişletmek için tıkla... Formatı falsh üzerinden atın. Hem neden bir av yüklemek bu kadar zor anlamadım gitti.
Learxy dedi: Yeniden başlatırken Shift basılı tutuyorum işte giriyorum okrdan bulut indirme falan. Kurtulamıyorum bundan da siliyorum PC yenidne başlatıldığında CMD açılıp tekrar yüklüyor. Genişletmek için tıkla... Formatı falsh üzerinden atın. Hem neden bir av yüklemek bu kadar zor anlamadım gitti.
Learxy Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 425 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #28 METANİC dedi: Formatı falsh üzerinden atın. Hem neden bir av yüklemek bu kadar zor anlamadım gitti. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım? Flash üzerinden daha önce hiç kurulum yapmadım. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2022
METANİC dedi: Formatı falsh üzerinden atın. Hem neden bir av yüklemek bu kadar zor anlamadım gitti. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım? Flash üzerinden daha önce hiç kurulum yapmadım.
TurkishHepiNeyşın34 Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 2.064 Çözümler 17 3 Aralık 2022 #29 METANİC dedi: Formatı falsh üzerinden atın. Hem neden bir av yüklemek bu kadar zor anlamadım gitti. Genişletmek için tıkla... Av ye gerek yok. Hayatım boyunca bir sene bitdefender kullandım. Onuda yenilemedim. Çünkü bilinçli bir kullanıcı virüs yemiyor. Learxy dedi: Nasıl yapacağım? Flash üzerinden daha önce hiç kurulum yapmadım. Genişletmek için tıkla... Bir saniye Recep abinin rehberi vardı onu atıyım. Format için.
METANİC dedi: Formatı falsh üzerinden atın. Hem neden bir av yüklemek bu kadar zor anlamadım gitti. Genişletmek için tıkla... Av ye gerek yok. Hayatım boyunca bir sene bitdefender kullandım. Onuda yenilemedim. Çünkü bilinçli bir kullanıcı virüs yemiyor. Learxy dedi: Nasıl yapacağım? Flash üzerinden daha önce hiç kurulum yapmadım. Genişletmek için tıkla... Bir saniye Recep abinin rehberi vardı onu atıyım. Format için.
Learxy Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 425 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #30 aga şimdi aklıma geldi dün sıfırlarken pc yi kedi yanlışıkla kapatmıştı tekrar açtığımda böyle sorun olmuşyu
aga şimdi aklıma geldi dün sıfırlarken pc yi kedi yanlışıkla kapatmıştı tekrar açtığımda böyle sorun olmuşyu