Learxy Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 425 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #41 TurkishHepiNeyşın34 dedi: Bu arada bir trojan indirmek için kullanılmış. node.js Trojanda bu: Build software better, together GitHub is where people build software. More than 100 million people use GitHub to discover, fork, and contribute to over 420 million projects. github.com nasıl bir hata? Genişletmek için tıkla... direkt klasik bilgisayarınızı sıfırlar iken bir hata ile karşılaştık
TurkishHepiNeyşın34 dedi: Bu arada bir trojan indirmek için kullanılmış. node.js Trojanda bu: Build software better, together GitHub is where people build software. More than 100 million people use GitHub to discover, fork, and contribute to over 420 million projects. github.com nasıl bir hata? Genişletmek için tıkla... direkt klasik bilgisayarınızı sıfırlar iken bir hata ile karşılaştık
TurkishHepiNeyşın34 Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 2.064 Çözümler 17 3 Aralık 2022 #42 Learxy dedi: direkt klasik bilgisayarınızı sıfırlar iken bir hata ile karşılaştık Eki Görüntüle 1591564 Genişletmek için tıkla... Düzeltilirmi bilmiyorum. Siz benim attığım rehbere göre format atın. Sıfırlayınca virüsler tam gitmiyor zaten.
Learxy dedi: direkt klasik bilgisayarınızı sıfırlar iken bir hata ile karşılaştık Eki Görüntüle 1591564 Genişletmek için tıkla... Düzeltilirmi bilmiyorum. Siz benim attığım rehbere göre format atın. Sıfırlayınca virüsler tam gitmiyor zaten.
Learxy Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 425 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #43 TurkishHepiNeyşın34 dedi: Düzeltilirmi bilmiyorum. Siz benim attığım rehbere göre format atın. Sıfırlayınca virüsler tam gitmiyor zaten. Genişletmek için tıkla... tamam deneyeyim ama umarım başarabilirim TurkishHepiNeyşın34 dedi: Düzeltilirmi bilmiyorum. Siz benim attığım rehbere göre format atın. Sıfırlayınca virüsler tam gitmiyor zaten. Genişletmek için tıkla... hocam iso olarak bu demi
TurkishHepiNeyşın34 dedi: Düzeltilirmi bilmiyorum. Siz benim attığım rehbere göre format atın. Sıfırlayınca virüsler tam gitmiyor zaten. Genişletmek için tıkla... tamam deneyeyim ama umarım başarabilirim TurkishHepiNeyşın34 dedi: Düzeltilirmi bilmiyorum. Siz benim attığım rehbere göre format atın. Sıfırlayınca virüsler tam gitmiyor zaten. Genişletmek için tıkla... hocam iso olarak bu demi
2 261980 Kilopat Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 1.123 Makaleler 1 Çözümler 7 3 Aralık 2022 #44 Learxy dedi: Tamam deneyeyim ama umarım başarabilirim Eki Görüntüle 1591565 Hocam ISO olarak bu değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet, Rufus ile flash belleğe UEFI olarak yazdırın. Sonra temiz format sorun çözüldü iyi sosyaller .
Learxy dedi: Tamam deneyeyim ama umarım başarabilirim Eki Görüntüle 1591565 Hocam ISO olarak bu değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet, Rufus ile flash belleğe UEFI olarak yazdırın. Sonra temiz format sorun çözüldü iyi sosyaller .
Learxy Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 425 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #45 e 261980 dedi: Evet, Rufus ile flash belleğe UEFI olarak yazdırın. Sonra temiz format sorun çözüldü iyi sosyaller . Genişletmek için tıkla... eyvallah
e 261980 dedi: Evet, Rufus ile flash belleğe UEFI olarak yazdırın. Sonra temiz format sorun çözüldü iyi sosyaller . Genişletmek için tıkla... eyvallah
TurkishHepiNeyşın34 Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 2.064 Çözümler 17 3 Aralık 2022 #46 Yazdırmak için ilk attığım, kurmak için ikinci attığım rehber. Learxy dedi: tamam deneyeyim ama umarım başarabilirim Eki Görüntüle 1591565 hocam iso olarak bu demi Genişletmek için tıkla... Hocam @Learxy durum nedir? @Learxy sorun çözüldümü hocam. Son düzenleme: 4 Aralık 2022
Yazdırmak için ilk attığım, kurmak için ikinci attığım rehber. Learxy dedi: tamam deneyeyim ama umarım başarabilirim Eki Görüntüle 1591565 hocam iso olarak bu demi Genişletmek için tıkla... Hocam @Learxy durum nedir? @Learxy sorun çözüldümü hocam.
Learxy Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 425 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #47 TurkishHepiNeyşın34 dedi: Yazdırmak için ilk attığım, kurmak için ikinci attığım rehber. Hocam @Learxy durum nedir? @Learxy sorun çözüldümü hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam evet mute yemiştim yazamadım sorun çözüldü tertemiz kod yazmaya devam ediyorum, sadece bazı kodları yedeklemeyi unutmuşum tekrardan çok sağ ol.
TurkishHepiNeyşın34 dedi: Yazdırmak için ilk attığım, kurmak için ikinci attığım rehber. Hocam @Learxy durum nedir? @Learxy sorun çözüldümü hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam evet mute yemiştim yazamadım sorun çözüldü tertemiz kod yazmaya devam ediyorum, sadece bazı kodları yedeklemeyi unutmuşum tekrardan çok sağ ol.