Yanlışlıkla Windows boot bölümünü sildim

Dark196

Decapat
Daha fazla  
Dual boot Manjaro'yu kaldırmak için bootice yüklemiştim. Bir anlık dalgınlığıma geldi yanlışlıkla UEFI'dan Windows yazan yeri sildim. İçinde Unreal Engine, oyunlarım, oyun projelerim, Visual Studio yani her şeyim var. Format atmadan kurtarabilir miyim? Format atsam da onları tekrar yükleyemem internetim sınırsız değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Boot bölümünü sildiyseniz önemli değil. Windows ISO yazdırın bir USB'ye. Aynı diski bulup(BOOT bulunan diske, yanlış diski seçmeyin), biçimlendir deyin, Windows format olacağını sanıp o diske BOOT yazacaktır. Daha sonra reset atıp Windows'a girebilirsiniz.

Rehberdeki Boot-Repair Disk çözümünü deneyebilirsin. Sonuç hakkında bilgilendirmeyi unutma. 👍

Boot bölümünü sildiyseniz önemli değil. Windows ISO yazdırın bir USB'ye. Aynı diski bulup(BOOT bulunan diske, yanlış diski seçmeyin), biçimlendir deyin, Windows format olacağını sanıp o diske BOOT yazacaktır. Daha sonra reset atıp Windows'a girebilirsiniz.
Deneyeceğim. Ama olmazsa windows açılmazsa diye korkuyorum.

Rehberdeki Boot-Repair Disk çözümünü deneyebilirsin. Sonuç hakkında bilgilendirmeyi unutma. 👍
Sistemim UEFI.

Deneyeceğim. Ama olmazsa windows açılmazsa diye korkuyorum.

Sistemim UEFI.
Windows kurulu diski formatlamazsanız sorun olmaz. Bu şekilde ben yapmıştım bir kere ve açılmıştı sistem. Windows açılmazsa da aynı diske Windows kurun fakat biçimlendirmeyin, dosyalarınızı windows.old klasöründe bulacaksınız.

Windows kurulu diski formatlamazsanız sorun olmaz. Bu şekilde ben yapmıştım bir kere ve açılmıştı sistem. Windows açılmazsa da aynı diske Windows kurun fakat biçimlendirmeyin, dosyalarınızı windows.old klasöründe bulacaksınız.
Teşekkürler sonucu size bildiririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı