Yanlışlıkla Xbox Game Pass iptal ettim

xLoL

Decapat
Daha fazla  
8 aylık Game Pass almıştım fakat yanlışlıkla iade et butonuna baştım ve iptal etti nasıl bunu geri alabilirim? Ne yapsam olmuyor :( bu son gün.

Son düzenleyen: Moderatör:
8 aylık Game Pass almıştım fakat yanlışlıkla iade et butonuna baştım ve iptal etti nasıl bunu geri alabilirim? Ne yapsam olmuyor :( bu son gün.
Nasıl yanlışlıkla iptal et butonuna gidip sonra iade et yerine basmayı başardınız? Oraya gitmek için şifre doğrulama bile istiyordu en son. Geri alamazsın, hepsini baştan alman lazım ve iade de hemen gelmiyor.

Para ertesi gün iade ediliyor. (eğer parayı iade et dediysen) Yedekte 225TLn varsa al, yarın paran iade edilir zaten. Yoksa 8 ay boyunca kullanacaksın zaten.

Para ertesi gün iade ediliyor. (eğer parayı iade et dediysen) yedekte 225tln varsa al, yarın paran iade edilir zaten. Yoksa 8 ay boyunca kullanacaksın zaten.

Öyle yapacağım :(

Nasıl yanlışlıkla iptal et butonuna gidip sonra iade et yerine basmayı başardınız? Oraya gitmek için şifre doğrulama bile istiyordu en son. Geri alamazsın, hepsini baştan alman lazım ve iade de hemen gelmiyor.

Ya ben Xbox Game Pass'i Ultimate'e çevircektim iptal edip sonra vazgeçtim fakat iade yi iptal edemedim.

Ya ben Xbox Game Pass'i Ultimate'e çevircektim iptal edip sonra vazgeçtim fakat iade yi iptal edemedim.

Galiba yılın malı benim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Galiba yılın malı benim.
Öyle demeyin, kendinize hakaret ederek yalnız özgüveninizi heba edersiniz. Zam gelmeden bir daha alabilmeye bakın. Olmadı gelen parayla PC Game Pass alın. Zam yok ona diye biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı