Nasıl yanlışlıkla iptal et butonuna gidip sonra iade et yerine basmayı başardınız? Oraya gitmek için şifre doğrulama bile istiyordu en son. Geri alamazsın, hepsini baştan alman lazım ve iade de hemen gelmiyor.8 aylık Game Pass almıştım fakat yanlışlıkla iade et butonuna baştım ve iptal etti nasıl bunu geri alabilirim? Ne yapsam olmuyorbu son gün.
Para ertesi gün iade ediliyor. (eğer parayı iade et dediysen) yedekte 225tln varsa al, yarın paran iade edilir zaten. Yoksa 8 ay boyunca kullanacaksın zaten.
Nasıl yanlışlıkla iptal et butonuna gidip sonra iade et yerine basmayı başardınız? Oraya gitmek için şifre doğrulama bile istiyordu en son. Geri alamazsın, hepsini baştan alman lazım ve iade de hemen gelmiyor.
Öyle yapacağım
Ya ben Xbox Game Pass'i Ultimate'e çevircektim iptal edip sonra vazgeçtim fakat iade yi iptal edemedim.
Öyle yapacağım
Ya ben Xbox Game Pass'i Ultimate'e çevircektim iptal edip sonra vazgeçtim fakat iade yi iptal edemedim
Galiba yılın malı benim
O kadar kolay kapamazsın o ödülü. Her zaman daha malı vardır.galiba yılın malı benim
Öyle demeyin, kendinize hakaret ederek yalnız özgüveninizi heba edersiniz. Zam gelmeden bir daha alabilmeye bakın. Olmadı gelen parayla PC Game Pass alın. Zam yok ona diye biliyorum.Öyle yapacağım
Ya ben Xbox Game Pass'i Ultimate'e çevircektim iptal edip sonra vazgeçtim fakat iade yi iptal edemedim.
Galiba yılın malı benim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.