mza01 Centipat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 698 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #1 Bazen WhatsApp, Instagram gibi uygulamalarda yanlışlıkla görüntülü arama vs. yapabiliyorum. Bunu nasıl engelleyebilirim?
Bazen WhatsApp, Instagram gibi uygulamalarda yanlışlıkla görüntülü arama vs. yapabiliyorum. Bunu nasıl engelleyebilirim?
Çözüm Lukashenko 26 Kasım 2024 Ayarlardan uygulamanın erişim kısmına girin, ordan kamera kısmı olacaktır. Kamera kısmını kapatın. Böyle yapıldığın da yanlışıkla kameralı arama yaptığınız vakit sizden izin isteyecektir. Sizde ret edin, ve sorunu çözün.
Ayarlardan uygulamanın erişim kısmına girin, ordan kamera kısmı olacaktır. Kamera kısmını kapatın. Böyle yapıldığın da yanlışıkla kameralı arama yaptığınız vakit sizden izin isteyecektir. Sizde ret edin, ve sorunu çözün.
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #2 mza01 dedi: Bazen WhatsApp, Instagram gibi uygulamalarda yanlışlıkla görüntülü arama vs. yapabiliyorum. Bunu nasıl engelleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Yanlışlıkla derken? Parmağınız yanlışlıkla mı değiyor yoksa farklı bir şey mi? Artı 0 Eksi
mza01 dedi: Bazen WhatsApp, Instagram gibi uygulamalarda yanlışlıkla görüntülü arama vs. yapabiliyorum. Bunu nasıl engelleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Yanlışlıkla derken? Parmağınız yanlışlıkla mı değiyor yoksa farklı bir şey mi?
Lukashenko Centipat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 145 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #3 Ayarlardan uygulamanın erişim kısmına girin, ordan kamera kısmı olacaktır. Kamera kısmını kapatın. Böyle yapıldığın da yanlışıkla kameralı arama yaptığınız vakit sizden izin isteyecektir. Sizde ret edin, ve sorunu çözün. Artı 0 Eksi Çözüm
Ayarlardan uygulamanın erişim kısmına girin, ordan kamera kısmı olacaktır. Kamera kısmını kapatın. Böyle yapıldığın da yanlışıkla kameralı arama yaptığınız vakit sizden izin isteyecektir. Sizde ret edin, ve sorunu çözün.
KS KS mza01 Centipat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 698 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #4 gorko dedi: Yanlışlıkla derken? Parmağınız yanlışlıkla mı değiyor yoksa farklı bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Parmağım yanlışlıkla değiyor bazen. Lukashenko dedi: Ayarlardan uygulamanın erişim kısmına girin, oradan kamera kısmı olacaktır. Kamera kısmını kapatın. Böyle yapıldığın da yanlışlıkla kameralı arama yaptığınız vakit sizden izin isteyecektir. Sizde ret edin, ve sorunu çözün. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
gorko dedi: Yanlışlıkla derken? Parmağınız yanlışlıkla mı değiyor yoksa farklı bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Parmağım yanlışlıkla değiyor bazen. Lukashenko dedi: Ayarlardan uygulamanın erişim kısmına girin, oradan kamera kısmı olacaktır. Kamera kısmını kapatın. Böyle yapıldığın da yanlışlıkla kameralı arama yaptığınız vakit sizden izin isteyecektir. Sizde ret edin, ve sorunu çözün. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.