Yanlışlıkla yapılan oyun içi harcamaya iade talep edilebilir mi?

Benim yerime bir başkası harcama yapmış şeklinde iade talebinde bulunabilirsin. Yorumdaki bir arkadaşın dediği gibi iade gerçekleştiğinde hesap banlanıyor kalıcı olarak tecrübe etmişliğim var.

Kalıcı değil ben 3 gün yedim ama oda sadece 40 robuxtu. Bu 800.

Benim yerime bir başkası harcama yapmış şeklinde iade talebinde bulunabilirsin. Yorumdaki bir arkadaşın dediği gibi iade gerçekleştiğinde hesap banlanıyor kalıcı olarak tecrübe etmişliğim var.
Hangi hesap banlanıyor Roblox hesabı mı Xbox hesabım mı?

Hocam Roblox desteğe yazın. Roblox hesabı kalıcı olarak banlanacak. Paparadan alışveriş yaptı benim kuzen, paparaya yazdım bizlik bir sorun yok dediler. Direkt robloxla iletişime geçin. Haberim olmadan alışveriş yapıldı diyebilirsiniz.

Sizce gerçeği mi anlatmalıyım yoksa diğer arkadaşların dediği gibi kredi kartım çalındı mı demeliyim?

Sizce gerçeği mi anlatmalıyım yoksa diğer arkadaşların dediği gibi kredi kartım çalındı mı demeliyim?
Gerçeği anlatın hocam. Şimdi durduk yere suç varmış gibi görünmesin.

İade istiyorsan yalan söyleyeceksin. Kartım çalındı demek istemiyorsan haberim olmadan alışveriş yapıldı diyebilirsin. İngilizce olarak mail at. Haberin olmadan yapılmış aslında kısmen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…