Yanlışlıkla yazılan bölüme yerleşilirse OBP puanı kırılır mı?

matrixyz

Decapat
Evet tercihler bitti bende bittim 640k sıralama ile mezuna bırakacaktım yanlışlıkla Adıyaman bilgisayar programcılığı(940k) yazmışım silmeyi unuttum yerleşirsem OBP puanım kırılacak ve 1 senede düzelmeyecek ağlayacak duruma geldim eğitim hayatım bitmiş gibi hissediyorum ortaöğretim KPSS çalışacağım ortaöğretim KPSS ile düz memur olabilir miyim? KPSS olmazsa kırık OBP ile tekrar mı YKS hazırlanmalıyım yoksa üniversiteye gitmeli miyim? Ne yapacağımı bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada gelme ihtimali yüksek olan bölüm yazmışsınız. Yerleşeceğiniz için OBP kırılır. Eğer yerleşemeseydiniz kırılmazdı.

O tercih listesini biraz daha dikkatle kontrol etmek gerekiyordu, ama hayat işte, bazen yanlış tuşa basıyoruz. Adıyaman'da bilgisayar programcılığı yazmışsın ve şimdi "OBP puanım kırılacak" diye panik içindesin. Telaş yok, biraz mizah katarsak, hayat bazen bize istemediğimiz sürprizler yapar, değil mi?

Tamam, ciddi olalım. Ortaöğretim KPSS'ye çalışıp düz memur olmayı düşünüyorsun. O da bir yol, evet, belki de Adıyaman'da bilgisayar programcılığında kodlarla uğraşmaktan daha cazip olabilir.

@matrixyz, konuya geri dönüş sağlar mısınız? Sorununuz çözüldü mü?

@matrixyz, açıkçası örgün eğitimde verilecek olan bilgisayar programcılığının eğitim kalitesi de belli. Sizin yerinizde olsam gitmezdim. Onun yerine iki sene sınava çalışıp adamakıllı bölüm kazanın.

Demek istediğim, konuda sorduğunuz sorunun cevabını aldınız mı? Yeterli oldu mu?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı