Nexlamev Hectopat Katılım 31 Aralık 2021 Mesajlar 145 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI RX 580 Armoc OC , AMD Ryzen 5 1600 , 8 GB ram , 144 Hz , Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #1 Başka birini yok yazacakken hocam beni yok yazmis e-Okul'a işlenmiş, bunu yarın gidip sildirebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2024
Başka birini yok yazacakken hocam beni yok yazmis e-Okul'a işlenmiş, bunu yarın gidip sildirebilir miyim?
n1xo Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 151 Çözümler 4 7 Şubat 2024 #2 Evet durumu anlatırsanız silerler.
Efetrkr Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.530 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox One X Jedi Fallen Order Edition 1TB 4K UHD Xbox 8.Nesil kontrolcü 2x LG 42LD45ZA FHD TV Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #3 Nexlamev dedi: Başka birini yok yazacakken hocam beni yok yazmis e-Okul'a işlenmiş, bunu yarın gidip sildirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Zaten silmek zorundalar.
Nexlamev dedi: Başka birini yok yazacakken hocam beni yok yazmis e-Okul'a işlenmiş, bunu yarın gidip sildirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Zaten silmek zorundalar.
Nexlamev Hectopat Katılım 31 Aralık 2021 Mesajlar 145 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI RX 580 Armoc OC , AMD Ryzen 5 1600 , 8 GB ram , 144 Hz , Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #4 n1xo dedi: Evet durumu anlatırsanız silerler. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
ArkDesign Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 762 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #5 Nexlamev dedi: Başka birini yok yazacakken hocam beni yok yazmis e-Okul'a işlenmiş, bunu yarın gidip sildirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet yarın müdür yardımcısına söylerseniz halleder.
Nexlamev dedi: Başka birini yok yazacakken hocam beni yok yazmis e-Okul'a işlenmiş, bunu yarın gidip sildirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet yarın müdür yardımcısına söylerseniz halleder.
Nexlamev Hectopat Katılım 31 Aralık 2021 Mesajlar 145 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI RX 580 Armoc OC , AMD Ryzen 5 1600 , 8 GB ram , 144 Hz , Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #6 Efetrkr dedi: Zaten silmek zorundalar. Genişletmek için tıkla... Bencede benim bir suçum yok sonuçta teşekkürler.
Efetrkr dedi: Zaten silmek zorundalar. Genişletmek için tıkla... Bencede benim bir suçum yok sonuçta teşekkürler.
E erdembhc Decapat Katılım 31 Mayıs 2023 Mesajlar 149 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #7 Nexlamev dedi: Başka birini yok yazacakken hocam beni yok yazmis e-Okul'a işlenmiş, bunu yarın gidip sildirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Öğretmen ile beraber git durumu anlat silerler.
Nexlamev dedi: Başka birini yok yazacakken hocam beni yok yazmis e-Okul'a işlenmiş, bunu yarın gidip sildirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Öğretmen ile beraber git durumu anlat silerler.