Aslan Kedi Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 1.051 Makaleler 1 14 Ekim 2024 #1 Yanmış RAM'i silgi ile silince düzeliyor diye bir şey duymuştum. Bu doğru mu? Yanmış RAM'i tamir etmenin bir yolu var mı?
Yanmış RAM'i silgi ile silince düzeliyor diye bir şey duymuştum. Bu doğru mu? Yanmış RAM'i tamir etmenin bir yolu var mı?
8 814347 Picopat Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 553 Makaleler 3 Çözümler 2 14 Ekim 2024 #2 Silgi sadece oksitti temizlemek içindir yanmış bir belleği tamir etmez, eğer bağlantı kısımlarında bir şey varsa, temizleyip kullanbilirsiniz.
Silgi sadece oksitti temizlemek içindir yanmış bir belleği tamir etmez, eğer bağlantı kısımlarında bir şey varsa, temizleyip kullanbilirsiniz.
jeruslema Decapat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Sistem Özellikleri i7-8700K - MSI 4060TI - 16GB RAM - Cinsiyet Erkek Meslek IT Uzmanı 14 Ekim 2024 #3 Silgiyle RAM temizlenmesinin sebebi oksitlenme yaparsa siliniyor. Yanmış RAM için geçerli olmaz diye düşünüyorum.
Silgiyle RAM temizlenmesinin sebebi oksitlenme yaparsa siliniyor. Yanmış RAM için geçerli olmaz diye düşünüyorum.
Aslan Kedi Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 1.051 Makaleler 1 14 Ekim 2024 #4 814347 dedi: Silgi sadece oksitti temizlemek içindir yanmış bir belleği tamir etmez, eğer bağlantı kısımlarında bir şey varsa, temizleyip kullanbilirsiniz. Genişletmek için tıkla... jeruslema dedi: Silgiyle RAM temizlenmesinin sebebi oksitlenme yaparsa siliniyor. Yanmış RAM için geçerli olmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yani yanıp yanmadığını tam bilmiyorum. Bilgisayardan yanık kokusu geldi. Ne olduğunu anlayamadım sonra bi baktim 16 olan RAM 8 GB. 814347 dedi: Silgi sadece oksitti temizlemek içindir yanmış bir belleği tamir etmez, eğer bağlantı kısımlarında bir şey varsa, temizleyip kullanbilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bağlantı kısmı dediğiniz neresi?
814347 dedi: Silgi sadece oksitti temizlemek içindir yanmış bir belleği tamir etmez, eğer bağlantı kısımlarında bir şey varsa, temizleyip kullanbilirsiniz. Genişletmek için tıkla... jeruslema dedi: Silgiyle RAM temizlenmesinin sebebi oksitlenme yaparsa siliniyor. Yanmış RAM için geçerli olmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yani yanıp yanmadığını tam bilmiyorum. Bilgisayardan yanık kokusu geldi. Ne olduğunu anlayamadım sonra bi baktim 16 olan RAM 8 GB. 814347 dedi: Silgi sadece oksitti temizlemek içindir yanmış bir belleği tamir etmez, eğer bağlantı kısımlarında bir şey varsa, temizleyip kullanbilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bağlantı kısmı dediğiniz neresi?
8 814347 Picopat Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 553 Makaleler 3 Çözümler 2 14 Ekim 2024 #5 hani anakarta taktığınız sarı kısımlar varya, orasını sadece silgi ile silebilirisiniz, fotoğrafını gönderirseniz detaylı yardımcı olabiliriz.
hani anakarta taktığınız sarı kısımlar varya, orasını sadece silgi ile silebilirisiniz, fotoğrafını gönderirseniz detaylı yardımcı olabiliriz.