Amazon'dan Orange Pi Zero 512MB ürün sipariş ettim fakat sanırım yurtdışından geliyor. Tahmini teslimat 4-13 Mayıs civarı. Kargo takip kimliği verdi Amazon fakat bu şirketi ilk defa duyuyorum, nereden kargomu takip edebilirim? Ayrıca gümrüğe takılır mı ürünüm? Amazon'dan geliyor ne de olsa. Yani AliExpress gibi belirsiz de değil.
Siparişleriniz ve gönderileriniz için Yanwen koli ve postayı, evrensel posta ve kurye paket takip çözümünü takip edin. Yanwen paket teslimatınızı kolayca gönderin ve takip edin!
www.ship24.com
Buradan bakın, bir şey çıkmıyorsa bekleyin. Muhtemelen o numara ile ürün Türkiye'ye giriş yaptığında Kolay Gelsin üzerinden gözükür.
Siparişleriniz ve gönderileriniz için Yanwen koli ve postayı, evrensel posta ve kurye paket takip çözümünü takip edin. Yanwen paket teslimatınızı kolayca gönderin ve takip edin!
www.ship24.com
Buradan bakın, bir şey çıkmıyorsa bekleyin. Muhtemelen o numara ile ürün Türkiye'ye giriş yaptığında Kolay Gelsin üzerinden gözükür.
www.ship24.com
Firma ile iletişime geçerseniz belki o şekilde öğrenebilirsiniz ama tam emin değilim. Onun dışında dediğim gibi olur. Ben de satıcısı Amazon Almanya olan RAM almıştım Ekol lojistik ile geldi, uçak havalimanına iniş yaptıktan bir kaç gün sonra oradaki kargo kodu Kolay Gelsin üzerinden gözüktü.
Firma ile iletişime geçerseniz belki o şekilde öğrenebilirsiniz ama tam emin değilim. Onun dışında dediğim gibi olur. Ben de satıcısı Amazon Almanya olan RAM almıştım Ekol lojistik ile geldi, uçak havalimanına iniş yaptıktan bir kaç gün sonra oradaki kargo kodu Kolay Gelsin üzerinden gözüktü.
Ürün Amazon'dan gelmiyor GoTo diye bir satıcıdan geliyor ve gümrüğe takılabilir. Hatta satıcı da büyük ihtimalle Çinli ve süreç aynı AliExpress'ten ürün aldığınız gibi işleyecek. Ürünün takibini Amazon üzerinden attığınız bu ekran görüntüsünün olduğu yerden takip edebilirsiniz burası güncellenecektir.
Amazon'dan Orange Pi Zero 512MB ürün sipariş ettim fakat sanırım yurtdışından geliyor. Tahmini teslimat 4-13 Mayıs civarı. Kargo takip kimliği verdi Amazon fakat bu şirketi ilk defa duyuyorum, nereden kargomu takip edebilirim? Ayrıca gümrüğe takılır mı ürünüm? Amazon'dan geliyor ne de olsa. Yani AliExpress gibi belirsiz de değil. Eki Görüntüle 1753367