Güncel hızım 1Mbps'den bile düşük, şaka değil. TurkNet Online işlemler teknik bilgiler bölümünde santrale olan uzaklık bilgim değişken durumda. VAE'ye geçişimi istedim 2 aydır boş port olmadığı için sağlayamıyorlar. Santralden binaya ve binadan evime gelen kabloları TurkNet kontrol ettirdi ve etti, bir sorun olmadığını belirttiler. Çözüm olabilecek, tecrübe etmiş veya işin ehli kimselerden yorum bekliyorum.
Peki daha öncesinde yapa ile 30 Mbps civarlarında hız alabiliyorken ne değişmiş olabilir de böyle oldu? Port sahibi olmak için sabit telefon hattı alınması önerilmiş, Onu deneyeceğim ama sanırım işe yaramayacak.
Türk Telekom eski santrali yıktırmış bile olabilir. Sizin hattınızı da farklı santrale uzatmışlardır. Saha dolabı yakınsa en azından VAE ile saha dolabından hizmet alabilirsiniz.