Aziz Petrus Kilopat Katılım 15 Aralık 2016 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #121 Everythink dedi: Bu arada bu konu yuzunden mukemmel dersimi çalışamadım konu kilitlensin (!) Genişletmek için tıkla... At dersini ben yapayım. Ciddi hatta herkes katılsın çabucak biter
Everythink dedi: Bu arada bu konu yuzunden mukemmel dersimi çalışamadım konu kilitlensin (!) Genişletmek için tıkla... At dersini ben yapayım. Ciddi hatta herkes katılsın çabucak biter
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 29 Eylül 2022 #122 Aziz Petrus dedi: sen iyice manyadın. @567779 bir su getir olum rızkına göz dikmediğin bir onlar vardı Genişletmek için tıkla... B-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-ben yaşıyorum. Ama ben....... Ama ben ölmemiş miydim? Bu nasıl olur?
Aziz Petrus dedi: sen iyice manyadın. @567779 bir su getir olum rızkına göz dikmediğin bir onlar vardı Genişletmek için tıkla... B-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-ben yaşıyorum. Ama ben....... Ama ben ölmemiş miydim? Bu nasıl olur?
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.081 Çözümler 9 29 Eylül 2022 #123 Aziz Petrus dedi: At dersini ben yapayım. Ciddi hatta herkes katılsın çabucak biter. Genişletmek için tıkla... Öyle ders değil bu ezber
Aziz Petrus dedi: At dersini ben yapayım. Ciddi hatta herkes katılsın çabucak biter. Genişletmek için tıkla... Öyle ders değil bu ezber
Aziz Petrus Kilopat Katılım 15 Aralık 2016 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #124 CHRİS W4LKER dedi: B-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-ben yaşıyorum. Ama ben... Ama ben ölmemiş miydim? Bu nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Sakin ol sakiiinnn iç suyunu ohhhh yarasın tosunuma. Şimdi anlat. Neden böyle gerginsin Everythink dedi: Öyle ders değil bu ezber Genişletmek için tıkla... Tüh. İki soru çözecektim.
CHRİS W4LKER dedi: B-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-ben yaşıyorum. Ama ben... Ama ben ölmemiş miydim? Bu nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Sakin ol sakiiinnn iç suyunu ohhhh yarasın tosunuma. Şimdi anlat. Neden böyle gerginsin Everythink dedi: Öyle ders değil bu ezber Genişletmek için tıkla... Tüh. İki soru çözecektim.
5 567779 Decapat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 854 Çözümler 1 29 Eylül 2022 #125 Aziz Petrus dedi: sen iyice manyadın. @monasfe bir su getir olum Genişletmek için tıkla... Suyun yeterli olacağını sanmıyorum...
Aziz Petrus dedi: sen iyice manyadın. @monasfe bir su getir olum Genişletmek için tıkla... Suyun yeterli olacağını sanmıyorum...
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.612 Makaleler 3 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #126 Everythink dedi: Öyle ders değil bu ezber Genişletmek için tıkla... Ezberi normal ders olarak görmüyor musun? Yazıklar olsun. Sinirden tahtayı yiyeceğim.
Everythink dedi: Öyle ders değil bu ezber Genişletmek için tıkla... Ezberi normal ders olarak görmüyor musun? Yazıklar olsun. Sinirden tahtayı yiyeceğim.
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.081 Çözümler 9 29 Eylül 2022 #127 Greenville dedi: Ezberi normal ders olarak görmüyor musun? Yazıklar olsun. Sinirden tahtayı yiyeceğim. Genişletmek için tıkla... Yani görmüyorum ezber çok boş iş gidip çalışalım.
Greenville dedi: Ezberi normal ders olarak görmüyor musun? Yazıklar olsun. Sinirden tahtayı yiyeceğim. Genişletmek için tıkla... Yani görmüyorum ezber çok boş iş gidip çalışalım.
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 29 Eylül 2022 #128 567779 dedi: Suyun yeterli olacağını sanmıyorum... Genişletmek için tıkla... Hayır, deli değilim, deli değilim, deli değilim!!!!!! BEN DELİ DEĞİLİM BANA DELİ DİYEMEZSİNİZ!!!!!!!!! DELİ DEĞİLİM DELİ DEĞİLİM DELİ DEĞİLİM DELİ DEĞİLİM *Arka arkaya 200 kez tekrarlar.
567779 dedi: Suyun yeterli olacağını sanmıyorum... Genişletmek için tıkla... Hayır, deli değilim, deli değilim, deli değilim!!!!!! BEN DELİ DEĞİLİM BANA DELİ DİYEMEZSİNİZ!!!!!!!!! DELİ DEĞİLİM DELİ DEĞİLİM DELİ DEĞİLİM DELİ DEĞİLİM *Arka arkaya 200 kez tekrarlar.
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.612 Makaleler 3 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #129 Everythink dedi: Yani görmüyorum ezber çok boş iş gidip çalışalım. Genişletmek için tıkla... Ne yani! Boşa boş diyerek neden kolayı sudan farklı tutuyorsun? Surahiye kola dökülmez mi?
Everythink dedi: Yani görmüyorum ezber çok boş iş gidip çalışalım. Genişletmek için tıkla... Ne yani! Boşa boş diyerek neden kolayı sudan farklı tutuyorsun? Surahiye kola dökülmez mi?
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.081 Çözümler 9 29 Eylül 2022 #130 Greenville dedi: Ne yani! Boşa boş diyerek neden kolayı sudan farklı tutuyorsun? Surahiye kola dökülmez mi? Genişletmek için tıkla... Dökülür hem de mis gibi olur.
Greenville dedi: Ne yani! Boşa boş diyerek neden kolayı sudan farklı tutuyorsun? Surahiye kola dökülmez mi? Genişletmek için tıkla... Dökülür hem de mis gibi olur.