5 567779 Decapat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 854 Çözümler 1 29 Eylül 2022 #131 CHRİS W4LKER dedi: Hayır, deli değilim, deli değilim, deli değilim!!!!!! BEN DELİ DEĞİLİM BANA DELİ DİYEMEZSİNİZ!!!!!!!!! DELİ DEĞİLİM DELİ DEĞİLİM DELİ DEĞİLİM DELİ DEĞİLİM *Arka arkaya 200 kez tekrarlar. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam kesinlikle o anlamda demedim. Size tuzlu bir ayran iyi gider. *Mutfağa baltayı almaya ve polisi aramaya gitti.
CHRİS W4LKER dedi: Hayır, deli değilim, deli değilim, deli değilim!!!!!! BEN DELİ DEĞİLİM BANA DELİ DİYEMEZSİNİZ!!!!!!!!! DELİ DEĞİLİM DELİ DEĞİLİM DELİ DEĞİLİM DELİ DEĞİLİM *Arka arkaya 200 kez tekrarlar. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam kesinlikle o anlamda demedim. Size tuzlu bir ayran iyi gider. *Mutfağa baltayı almaya ve polisi aramaya gitti.
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.615 Makaleler 3 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #132 Everythink dedi: Dökülür hem de mis gibi olur. Genişletmek için tıkla... Ne? Mis diyerek evsizlere pis mi demek istiyorsun? LGBT'lerinde hakkı var
Everythink dedi: Dökülür hem de mis gibi olur. Genişletmek için tıkla... Ne? Mis diyerek evsizlere pis mi demek istiyorsun? LGBT'lerinde hakkı var
Aziz Petrus Kilopat Katılım 15 Aralık 2016 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #133 Everythink dedi: Dökülür hem de mis gibi olur. Genişletmek için tıkla... Dökülür değil beyefendi Doldurulur olacak. Türkçeyi batırdınız atam affet
Everythink dedi: Dökülür hem de mis gibi olur. Genişletmek için tıkla... Dökülür değil beyefendi Doldurulur olacak. Türkçeyi batırdınız atam affet
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 29 Eylül 2022 #134 Greenville dedi: Ne yani! Boşa boş diyerek neden kolayı sudan farklı tutuyorsun? Surahiye kola dökülmez mi? Genişletmek için tıkla... Everythink dedi: Dökülür hem de mis gibi olur. Genişletmek için tıkla... İnsanların canını kola çektiriyorsunuz. ONLAR SU BİLE BULAMAZKEN SİZ KOLADAN BAHSEDİYORSUNUZ. YAZIK DEĞİL Mİ CANLARI ÇEKİYOR? BİR TARAFLARI ŞİŞECEK. KALLEŞ VİCDANSIZ HERİFLER!
Greenville dedi: Ne yani! Boşa boş diyerek neden kolayı sudan farklı tutuyorsun? Surahiye kola dökülmez mi? Genişletmek için tıkla... Everythink dedi: Dökülür hem de mis gibi olur. Genişletmek için tıkla... İnsanların canını kola çektiriyorsunuz. ONLAR SU BİLE BULAMAZKEN SİZ KOLADAN BAHSEDİYORSUNUZ. YAZIK DEĞİL Mİ CANLARI ÇEKİYOR? BİR TARAFLARI ŞİŞECEK. KALLEŞ VİCDANSIZ HERİFLER!
Alf0nz0 Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.033 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #135 Format at knk dedi: Öyle bir duyar kasın ki insanlar buga girsin. Merak ediyorum cevaplarınızı Genişletmek için tıkla... Müslüman olanlar beğensin.
Format at knk dedi: Öyle bir duyar kasın ki insanlar buga girsin. Merak ediyorum cevaplarınızı Genişletmek için tıkla... Müslüman olanlar beğensin.
Aziz Petrus Kilopat Katılım 15 Aralık 2016 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #136 Greenville dedi: Ne? Mis diyerek evsizlere pis mi demek istiyorsun? LGBT'lerinde hakkı var Genişletmek için tıkla... Onların hakkını savunmak sana mı kaldı onlar da savunur kendini. Haddinizi aşmayın...
Greenville dedi: Ne? Mis diyerek evsizlere pis mi demek istiyorsun? LGBT'lerinde hakkı var Genişletmek için tıkla... Onların hakkını savunmak sana mı kaldı onlar da savunur kendini. Haddinizi aşmayın...
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 29 Eylül 2022 #137 Allah'ı sevenler beğensin. Alf0nz0 dedi: Müslüman olanlar beğensin. Genişletmek için tıkla...
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 29 Eylül 2022 #138 567779 dedi: Hayır hocam kesinlikle o anlamda demedim. Size tuzlu bir ayran iyi gider. *Mutfağa baltayı almaya ve polisi aramaya gitti. Genişletmek için tıkla... Çok iyi olur hocam dilim damağım kurumuştu. Ayran köpüklü olsun lütfen. *Tehlikenin hala farkına varmaz.
567779 dedi: Hayır hocam kesinlikle o anlamda demedim. Size tuzlu bir ayran iyi gider. *Mutfağa baltayı almaya ve polisi aramaya gitti. Genişletmek için tıkla... Çok iyi olur hocam dilim damağım kurumuştu. Ayran köpüklü olsun lütfen. *Tehlikenin hala farkına varmaz.
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.615 Makaleler 3 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #139 CHRİS W4LKER dedi: İnsanların canını kola çektiriyorsunuz. ONLAR SU BİLE BULAMAZKEN SİZ KOLADAN BAHSEDİYORSUNUZ. YAZIK DEĞİL Mİ CANLARI ÇEKİYOR? BİR TARAFLARI ŞİŞECEK. KALLEŞ VİCDANSIZ HERİFLER! Genişletmek için tıkla... Ne yani? Herifler diyerek, kadınlara kullan at mi demek istiyorsun. Dediklerin senin için geçerli bence.
CHRİS W4LKER dedi: İnsanların canını kola çektiriyorsunuz. ONLAR SU BİLE BULAMAZKEN SİZ KOLADAN BAHSEDİYORSUNUZ. YAZIK DEĞİL Mİ CANLARI ÇEKİYOR? BİR TARAFLARI ŞİŞECEK. KALLEŞ VİCDANSIZ HERİFLER! Genişletmek için tıkla... Ne yani? Herifler diyerek, kadınlara kullan at mi demek istiyorsun. Dediklerin senin için geçerli bence.
Aziz Petrus Kilopat Katılım 15 Aralık 2016 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #140 CHRİS W4LKER dedi: İnsanların canını kola çektiriyorsunuz. ONLAR SU BİLE BULAMAZKEN SİZ KOLADAN BAHSEDİYORSUNUZ. YAZIK DEĞİL Mİ CANLARI ÇEKİYOR? BİR TARAFLARI ŞİŞECEK. KALLEŞ VİCDANSIZ HERİFLER! Genişletmek için tıkla... Su bulamıyorlarsa votka içsinler.
CHRİS W4LKER dedi: İnsanların canını kola çektiriyorsunuz. ONLAR SU BİLE BULAMAZKEN SİZ KOLADAN BAHSEDİYORSUNUZ. YAZIK DEĞİL Mİ CANLARI ÇEKİYOR? BİR TARAFLARI ŞİŞECEK. KALLEŞ VİCDANSIZ HERİFLER! Genişletmek için tıkla... Su bulamıyorlarsa votka içsinler.