Yapabildiğiniz en iyi duyarı yapın

Böyle konularla forumu boş dolduruyorsunuz Allah C.C ve Recep Baltaş abim sizin cezanızı verecektir (!)

Herkes Müslüman değil mesela ben veganım. (!!!!)

Senin bu saçma sapan konun yüzünden monitörümde 1920×1080 ekranımın tüm pikselleri boş yere çalıştı ve enerji harcadı ayrıca monitörün ömründen 0000000000000000000,1 salise gitti, bununla da kalmadın tamı tamına 100 KB harcadım ve bununla da beraber modemin sıcaklığı 0000000000000000,1 derece arttı ve ayrıyeten 4-5 satır cümleyi boş yere okudum, ben bu saçma konuyu okumak için okuma yazma öğrenmedim!

O neydi öyle ya.

Parmaklarına yazık. Parmakların daha güzel şeyleri hak ediyordu

(!)

Sen böyle saçma bir konu açarak önemli konuların altta kalmasını sağladın.Üstelik moderatörlerin değerli zamanlarını çaldın. Üstüne üstlük senin bu konun sunucuya yük bindirdi.Bu da forum performansını düşürebilir. Kul hakkına girdin yani.Rezil herif(!)

Böyle konularla forumu boş dolduruyorsunuz Allah C.C ve Recep Baltaş abim sizin cezanızı verecektir (!)
Recep Baltaş kimmiş lan? Gelsin gerekirse atsın banı onun banından mı korkacağım? Bu yolda gerekirse canımı veririm ama sessiz kalmam!!!! Recep Baltaş gibi bebelerle sohbetinize devam edin. (Hoooppp, mizahına eğlencesine ciddiye almayın)

Sen evde modemi olmayanlara ve monitörü olmayanlara hava atamazsın. Sıcaklık diyerek Karsta yaşıyan insanlarımızı kışkırtamazsın

Parmaklarına yazık. Parmakların daha güzel şeyleri hak ediyordu

(!)
Parmaklarım boş yere çalıştı evet. Parmaklarıma harcadığım enerji boşa gitti, yani yediğim bir tutam yemeği boşa harcadım hem de bu ekonomi de. Hele klavyem, bir milyon tuş ömrü vardı yarısı gitti şimdiden, ben bu klavyeye 200 kağıt saydım, bu para havadan gelmiyor, millet aç aç!

Sen bizi meşgul ettin. Senin yüzünden klavyem eskidi. Sen ne biçim insansın bilgisayaramın klavyesini eksittin parasını öde.
(!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…