Yapacağım oyunu nasıl tanıtabilirim?

Instagram sayfalarına reklam verebilirsin.

buyur bak burda anlatılmış

Gidiyorsun bir Twitch kanalına (donateleri okuyan birine, o yüzde hemen Elraenn'e falan gitme çünkü bayağı donate geliyor ) ve oradan bir ricada bulunuyorsun. Ricanı kabul ederse hem izleyicilerde görmüş olacak. Baktın direkt oyunu atma fikri saçma geldi o zaman oyundan kesitleri YouTube üzerinde yayınla. Bir tanıtım videosu gibi olsun. Oyunun ismi ve Steam üzerinde yayında olduğu falanda yazsın. Oyunu oynamasa bile kırmaz ve videonu açar.

Umarım işine yarar

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bence YouTube shorts veya TikTok gibi platformlarda oyunun tanıtım veya gameplay gibi videolarini birden fazla paylaşın özellikle YouTube shorts veya TikTok.

Değerli fikirleriniz için çok teşekkür ediyorum. Fikirlerinizi uygulamayı planlıyoruz. İyi sosyaller dileriz.

Hocam çok güzel bir yola girmişsiniz, inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız.

Eğer reklam için bir bütçen yok ise (benim yoktu) korku videoları çeken, korku yayınları yapan kişilere ulaşmaya çalış. Ben ilk başta YouTube videolarının yorumlarına yazdım. Daha sonra Twitch'te korku oyunu oynayan yayıncılara gidip chate yazdım. Daha sonra maillerini bulup mail attım.

Oyunla alakalı YouTube kanalları'nın (Lorem Ipsum, at0m) Discord sunucuları var oralarda oyununu tanıtabilirsin.

Güzel bir trailer videosu hazırlayıp YouTube'da paylaş. Beğenilirse dikkat çeker ve duyurulur zaten.
Ayrıca diğer sosyal medya platformlarını da unutma, Tiktok'da oyunun bazı yerlerini paylaş vs.

Aklıma gelenler şimdilik bu kadar hocam, ayrıca hazır asset kullanmak suç değil çok normal bir şey, büyük firmalar bile bazen kullanabiliyor. Önemli olan o küçük parçaları birleştirip ortaya güzel bir şey çıkarabilmek. Her şey yavaş yavaş olacak zaten.

Sizlere kolay gelsin, başarılar dilerim.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim not defterime dediklerinizi teker teker not aldım. İyi sosyaller dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…