Yapacak bir şey bulamamak

Yurtdisida hocam koydeyim interneti komşudan çekiyorum zar zor sinirim çok bozuk tam döneceğim gün de okullar açılacak.

Alakasız ama komşunuzun interneti kaç Mbps? Siz kaç alıyorsunuz?

Şuan kısaca gizlice suç işle diyorsunuz ne dediğinizin farkında olun karantinadayım diyor bir şeyi olmasa bile belkide hafif atlatıyor?
Suç işle falan demiyorum. Dağın başında gezse ne olacak?

Sanki git sokakta fink at diyoruz. Anlama sorununuz var.

Şuan kısaca gizlice suç işle diyorsunuz ne dediğinizin farkında olun karantinadayım diyor bir şeyi olmasa bile belkide hafif atlatıyor?
Hocam ailem olmasa çıkardım yalan yok korona dediler ama hiç bir şeyim yok resmen tiktilar yurtdisina benim güzel ülkemden mahrum ettiler

Hocam ailem olmasa çıkardım yalan yok korona dediler ama hiç bir şeyim yok resmen tiktilar yurtdisina benim güzel ülkemden mahrum ettiler
Hafif atlatıyorsunuz hocam şükredin ananemle dayımı kaybettim virüs yüzünden annemde virüs oldu oda orta seviyede geçirdi diyebilirim şakası yok valla. Taşıyıcı mı deniyordu işte ondan olabilirsiniz belirti olmasa bile insanlara yaklaşmayın ki çıkamazsınız zaten cezası var.

Son düzenleme:
Ailem olmasa çıkardım hocam çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…