Yapacak biş bulamamanın sebebi günlerini boş geçirmen olabilir. Örneğin gün içinde sürekli aynı şeyleri yaparsan sıkılırsın. Fakat gündelik ders çalışmaya başlarsan o her gün yaptığın şeyler azıcık bir vakitte bile çok zevk verir.
Mobilde var yani hepsi? Bir de PPSSPP için oyun da önerir misiniz? Ben eski oldukları için hepsini sevmedim de. Sadece ben 10alien Force vilgax attacks'ı bitirmiştim.
Mobilde var yani hepsi? Bir de PPSSPP için oyum da önerir misiniz? Ben eski oldukları için hepsini sevmedim de. Sadece ben 10alien Force vilgax attacks ı bitirmiştim.
Tabiki
PSP oyunları
Bakugan Battle Brawlers
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Impact
God of War PSP oyunlar
GTA 3
GTA Vice City
Monster Hunter PSP oyunları
Burnout Dominator
Editli Pes 2013 oyunu
3DS
Pokemon oyunları
Monster Hunter oyunları
Mario oyunları
Bomberman
The Legend of Zelda oyunları (güzel oyunlardır)
Hocam dediğin gibi dediklerinizin bazılarını oynadım ve harbi çok eski insanlar nasıl zevk alıyor onu bile anlamıyorumm God of War dışında saydiklariniz iyi gelmiyor.
Hocam dediğin gibi dediklerinizin bazılarını oynadım ve harbi çok eski insanlar nasıl zevk alıyor onu bile anlamıyorumm God of War dışında saydiklariniz iyi gelmiyor.
Yapacak hiçbir şey bulamıyorum özetle. Kitap okumak istemiyorum, dizi-film izlemek istemiyorum, ders çalışmak istemiyorum, mobilde oynayacak oyun yok zaten. Ne yapmalıyım?