7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 8 Ekim 2023 #51 QuasarWhisper dedi: Isınınca görürsünüz FPS'i kronik sanırım neyse. Olabilir. Genişletmek için tıkla... Maalesef ama idare edeceksin artık. Aslında debloat yapsan ısınma sorunu çözülüyor.
QuasarWhisper dedi: Isınınca görürsünüz FPS'i kronik sanırım neyse. Olabilir. Genişletmek için tıkla... Maalesef ama idare edeceksin artık. Aslında debloat yapsan ısınma sorunu çözülüyor.
QuasarWhisper Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Haziran 2015 Mesajlar 2.138 Makaleler 1 Çözümler 2 8 Ekim 2023 #52 706111 dedi: Ben eskiden C# başlarken Android telefonumda başlamıştım teorik olarak. Aklımda kaldı yani. Genişletmek için tıkla... Hocam ne bileyim işte hem üşengeçim ne bileyim aslında birisi anlatsa çok keyifli olurdu tek başına öğrenmeye çalışınca hiç keyifli olmuyor. 706111 dedi: Maalesef ama idare edeceksin artık. Aslında debloat yapsan ısınma sorunu çözülüyor. Genişletmek için tıkla... Debloat?
706111 dedi: Ben eskiden C# başlarken Android telefonumda başlamıştım teorik olarak. Aklımda kaldı yani. Genişletmek için tıkla... Hocam ne bileyim işte hem üşengeçim ne bileyim aslında birisi anlatsa çok keyifli olurdu tek başına öğrenmeye çalışınca hiç keyifli olmuyor. 706111 dedi: Maalesef ama idare edeceksin artık. Aslında debloat yapsan ısınma sorunu çözülüyor. Genişletmek için tıkla... Debloat?
7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 8 Ekim 2023 #53 QuasarWhisper dedi: Hocam ne bileyim işte hem üşengeçim ne bileyim aslında birisi anlatsa çok keyifli olurdu tek başına öğrenmeye çalışınca hiç keyifli olmuyor. Genişletmek için tıkla... Mentor lazım sana ama zor olur. Kendi başına da güzel öğrenirsin. 25 dk. çalış 5 dk. ara yada 50 dk. çalış 10 dk. ara şeklinde. Hızlı geçiyor zaten zaman bir de aklında kalıyor böyle. QuasarWhisper dedi: Debloat? Genişletmek için tıkla... İşlemciyi arka planda yoran gereksiz uygulamalar var. Onları sistemden arındırınca telefon fazla ısınmıyor.
QuasarWhisper dedi: Hocam ne bileyim işte hem üşengeçim ne bileyim aslında birisi anlatsa çok keyifli olurdu tek başına öğrenmeye çalışınca hiç keyifli olmuyor. Genişletmek için tıkla... Mentor lazım sana ama zor olur. Kendi başına da güzel öğrenirsin. 25 dk. çalış 5 dk. ara yada 50 dk. çalış 10 dk. ara şeklinde. Hızlı geçiyor zaten zaman bir de aklında kalıyor böyle. QuasarWhisper dedi: Debloat? Genişletmek için tıkla... İşlemciyi arka planda yoran gereksiz uygulamalar var. Onları sistemden arındırınca telefon fazla ısınmıyor.
QuasarWhisper Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Haziran 2015 Mesajlar 2.138 Makaleler 1 Çözümler 2 8 Ekim 2023 #54 706111 dedi: Mentor lazım sana ama zor olur. Kendi başına da güzel öğrenirsin. 25 dakika çalış 5 dakika ara ya da 50 dakika çalış 10 dakika ara şeklinde. Hızlı geçiyor zaten zaman bir de aklında kalıyor böyle. İşlemciyi arka planda yoran gereksiz uygulamalar var. Onları sistemden arındırınca telefon fazla ısınmıyor. Genişletmek için tıkla... Kaynak önerisi?
706111 dedi: Mentor lazım sana ama zor olur. Kendi başına da güzel öğrenirsin. 25 dakika çalış 5 dakika ara ya da 50 dakika çalış 10 dakika ara şeklinde. Hızlı geçiyor zaten zaman bir de aklında kalıyor böyle. İşlemciyi arka planda yoran gereksiz uygulamalar var. Onları sistemden arındırınca telefon fazla ısınmıyor. Genişletmek için tıkla... Kaynak önerisi?
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.623 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #55 QuasarWhisper dedi: Benim cihazda RDR2 açmaya çalışırsan canlı bomba üretmiş olursun. Hayır. Ne gibi? Genişletmek için tıkla... Peki Detroit?
QuasarWhisper dedi: Benim cihazda RDR2 açmaya çalışırsan canlı bomba üretmiş olursun. Hayır. Ne gibi? Genişletmek için tıkla... Peki Detroit?
7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 8 Ekim 2023 #56 QuasarWhisper dedi: Kaynak önerisi? Genişletmek için tıkla... Xiaomi Cihazları Gereksiz Uygulamalardan Arındırma (Debloat bloatware) – Xiaomi Tools xiaomitools.com
QuasarWhisper dedi: Kaynak önerisi? Genişletmek için tıkla... Xiaomi Cihazları Gereksiz Uygulamalardan Arındırma (Debloat bloatware) – Xiaomi Tools xiaomitools.com
QuasarWhisper Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Haziran 2015 Mesajlar 2.138 Makaleler 1 Çözümler 2 8 Ekim 2023 #57 Paul Walker dedi: Peki Detroit? Genişletmek için tıkla... PC'm yok. 706111 dedi: Xiaomi Cihazları Gereksiz Uygulamalardan Arındırma (Debloat bloatware) – Xiaomi Tools xiaomitools.com Genişletmek için tıkla... Hocam yazılım için demiştim. (bu arada kısaca Mentor'luk tanımı yapar misin? Nedir bu dediğiniz?
Paul Walker dedi: Peki Detroit? Genişletmek için tıkla... PC'm yok. 706111 dedi: Xiaomi Cihazları Gereksiz Uygulamalardan Arındırma (Debloat bloatware) – Xiaomi Tools xiaomitools.com Genişletmek için tıkla... Hocam yazılım için demiştim. (bu arada kısaca Mentor'luk tanımı yapar misin? Nedir bu dediğiniz?
7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 8 Ekim 2023 #58 QuasarWhisper dedi: Hocam yazılım için demiştim. Genişletmek için tıkla... BTK akademi sitesini öneririm. Devlet tarafından kurulan bir site. Ücretsizdir ve derslerin içeriği de kalitelidir.
QuasarWhisper dedi: Hocam yazılım için demiştim. Genişletmek için tıkla... BTK akademi sitesini öneririm. Devlet tarafından kurulan bir site. Ücretsizdir ve derslerin içeriği de kalitelidir.
QuasarWhisper Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Haziran 2015 Mesajlar 2.138 Makaleler 1 Çözümler 2 8 Ekim 2023 #59 Bu arada kısaca Mentor'luk tanımı yapar misin? Nedir bu dediğiniz? @706111
7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 8 Ekim 2023 #60 QuasarWhisper dedi: Bu arada kısaca Mentor'luk tanımı yapar misin? Nedir bu dediğiniz? @706111 Genişletmek için tıkla... Mentor, daha deneyimli ve daha bilgili bir kişinin daha az deneyimli olan kişiye yaptığı bir nevi rehberliktir.
QuasarWhisper dedi: Bu arada kısaca Mentor'luk tanımı yapar misin? Nedir bu dediğiniz? @706111 Genişletmek için tıkla... Mentor, daha deneyimli ve daha bilgili bir kişinin daha az deneyimli olan kişiye yaptığı bir nevi rehberliktir.