Yapacak bir şey bulamamak

atogrimers

Decipat
Yer
Adana, Gürselpaşa
Daha fazla  
Arkadaşlar bütün gün telefonda Reels izlemekten sıkıldım artık, gün içerisinde neler yapmamı önerirsiniz? Güzel bir sistemim var RTX 4060'lı, akıllı Android televizyonum var, büyük bir şehirde yaşıyorum. Dışarı da çıkabilirim. Neler önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bence birikmiş paranız varsa Steam hesabınızı hikayeli oyunlarla doldurun, teker teker onları oynayın. The Walking Dead, Breaking Bad gibi dizileri de izleyebilirsiniz. Uzun ve hikayesi güzel olan diziler bunlar. Arkadaşlarınızla dışarıda oturmaya çıkın, varsa sevgilinizle vakit geçirin. Ben boş vakitlerimde hep bu tarz aktiviteler yaparım. (Sevgiliyle vakit geçirmek hariç)

Elektrik elektronik ve yazılım ile uğraşın derim. Ben başladım ve gayet keyifli.

Hocam ne güzel imkanınız varmış işte. Yeni şeylere şans vermezseniz tabii ki de aynı şeylerle dönüp dolaşır durursunuz. Bilgisayarınıza hikayeli oyunlar yükleyin oynayın. Televizyonunuzdan film açın izleyin. Büyük şehirdeymişsiniz çıkın arkadaşlarınızla gezin yapacak çok fazla şey var. İlk adımı atmazsanız tabii aynı şeyleri yapar durursunuz.

Oyun yapmayı öğrenebilirsin.

Çekmeye devam et ondan sonra mastürbasyon nasıl bırakılır diye konu açarsan şaşırmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…