Arkadaşlar bütün gün telefonda Reels izlemekten sıkıldım artık, gün içerisinde neler yapmamı önerirsiniz? Güzel bir sistemim var RTX 4060'lı, akıllı Android televizyonum var, büyük bir şehirde yaşıyorum. Dışarı da çıkabilirim. Neler önerirsiniz?
Arkadaşlar bütün gün telefonda Reels izlemekten sıkıldım artık, gün içerisinde neler yapmamı önerirsiniz? Güzel bir sistemim var RTX 4060'lı, akıllı Android televizyonum var, büyük bir şehirde yaşıyorum. Dışarı da çıkabilirim. Neler önerirsiniz?
Hocam bence birikmiş paranız varsa Steam hesabınızı hikayeli oyunlarla doldurun, teker teker onları oynayın. The Walking Dead, Breaking Bad gibi dizileri de izleyebilirsiniz. Uzun ve hikayesi güzel olan diziler bunlar. Arkadaşlarınızla dışarıda oturmaya çıkın, varsa sevgilinizle vakit geçirin. Ben boş vakitlerimde hep bu tarz aktiviteler yaparım. (Sevgiliyle vakit geçirmek hariç)
Hocam ne güzel imkanınız varmış işte. Yeni şeylere şans vermezseniz tabii ki de aynı şeylerle dönüp dolaşır durursunuz. Bilgisayarınıza hikayeli oyunlar yükleyin oynayın. Televizyonunuzdan film açın izleyin. Büyük şehirdeymişsiniz çıkın arkadaşlarınızla gezin yapacak çok fazla şey var. İlk adımı atmazsanız tabii aynı şeyleri yapar durursunuz.