Yapacak hiçbir şeyim yok

yanlızkurt34

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Müteahhit
Arkadaşlar çok zordayım, dayanamıyorum, hayattan zevk alamıyorum, arkadaşım yok, olanların hepsi çıkar üzerine kurulu, insanlar tarafından sayılmıyorum, yaşadığım yer doğuda, yapacak hiçbir şeyim yok. Bir tavsiye verin ya artık buraya kadar düştüm.

Yaşınız nedir? Eğer lise öğrencisi iseniz kendinizi derslere vermeyi deneyebilirsiniz. Benim 2 senelik ölüm gibi lise hayatımı ders çalışarak geçirmiştim. İşime yaradı en azından istediğim bölüme gidebildim. Etrafımdaki boş insanlarla diyaloga girmedim. Şimdi istediğim kişilerle birlikte istediğim şekilde yaşıyorum.

Hocam belki başkalarına ihtiyacınız varmış gibi davranmayı bıraksanız daha iyi hissedersiniz. Sadece kendinize ihtiyacınız var bu dünyada. Spor yapın, en azından kafa dağıtacak bir etkinliğiniz olur.

Reis sanki kötü yola düşmüşsün gibi "buraya kadar düştüm" yazmışsın .

Ticarete atil ya da bir iste ciraklik yap.

Hocam belki başkalarına ihtiyacınız varmış gibi davranmayı bıraksanız daha iyi hissedersiniz. Sadece kendinize ihtiyacınız var bu dünyada. Spor yapın, en azından kafa dağıtacak bir etkinliğiniz olur.

Sporda bir seçenek ben dersi seçmiştim. Yapabildiğim tek ve iyi olan şey dersti. Onun üzerine yoğunlaştım.

Dersler iyi hocam sıkıntı yok onda sağ olun teşekkür ederim.

Dersler iyi hocam sıkıntı yok onda sağ olun teşekkür ederim.

İyi olan şeyin üstüne git. Eksiklerini kabullen. Emin ol kendinle barıştıktan ve insanları boş vermeyi öğrendikten sonra yaşadığını hissediyorsun.

Ticarete atil ya da bir iste ciraklik yap.

Hayır hayır ben kendimi yanlış ifade etmişim kusura bakmayın para açısından dediğiniz gibi ticaretle uğraşıyorum çok şükür açıdan sıkıntım yok ama yine de çok teşekkür ederim.

Spora başla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…