Yapay Yollarla Mutlu Olma Nedenleri

Canım sıkkın olunca Cem Yılmaz ya da Filmler ve Filimler'in parodilerini izliyorum. "2012" filminin parodisi favorim.
Bkz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bkz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mutluluk denince, akla hemen onun adı gelir @Neşeli Enginar.

Ben o tip durumlarda Technopat Sosyal "Konu Dışı" bölümüne gelip, @Silinen üye, @Selim C. ve @mstfaozder'nin açtığı konulara veya yaptıkları yorumlara bakıyorum, gayet mutlu ediyor beni, sonra CS GO rekabetçi maçta 70'e 3 oynuyorum.

Veya arkadaşlarımı arıyorum onlarla muhabbet ederken mutlu oluyorum.

Bunlar Yapay değil benim kendim için yaptıklarım. Beni daha çok aklı, mantığı ve şuuru yerinde olan insanların düşünceleri, konuşmaları ve tavsiyeleri mutlu ediyor.

Kimse alınmasın buradaki bir çok kişi yukarıda saydığım sıfatlara sahip ama etiketlediğim arkadaşlar bir ayrı sanki.

Sende <3

Patlamalık bir şarkı ve yürüyüş. Birden gaza gelip koşuyorum daha tam iyileşmemiş bacağımla ve gayette kilomo oranla hızlı koşuyorum. Tabi sonra eve 1 dk kadar çok hızlı koştuktan sonra nefes nefese kalıp topallaya topallaya eve yürüyorum ve yinede mutlu oluyorum. Bide şu bacağa arkadaşlarımız tarafından narkoz nedense çok seviyorum, bide uyuşan bacağımı oynatmak nedense zevk veriyor .

Küçük şeyler ile mutlu olmayı öğrenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…