A asinthinks Femtopat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #1 Merhaba arkadaşlar, önerebileceğiniz güzel yapay zekaları önerir misiniz?
Emirrr1234312 Centipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 209 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #2 Ne için kullanacaksınız? Ama günlük kullanım için ChatGPT ve Blackbox.ai çok iyidir.
A asinthinks Femtopat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #3 Emirrr1234312 dedi: Ne için kullanacaksınız? Ama günlük kullanım için ChatGPT ve blackbox. AI çok iyidir. Genişletmek için tıkla... Görsel oluşturma sohbet metin oluşturma vb. şeyler için kullanacağım. Öneriler için de teşekkür ederim ChatGPT'yi aktif olarak kullanıyorum.
Emirrr1234312 dedi: Ne için kullanacaksınız? Ama günlük kullanım için ChatGPT ve blackbox. AI çok iyidir. Genişletmek için tıkla... Görsel oluşturma sohbet metin oluşturma vb. şeyler için kullanacağım. Öneriler için de teşekkür ederim ChatGPT'yi aktif olarak kullanıyorum.
Emirrr1234312 Centipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 209 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #4 O zaman dediğim gibi blackbox AI olabilir.
H HiquaTR Decapat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 908 Çözümler 13 23 Ocak 2025 #5 asinthinks dedi: Görsel oluşturma sohbet metin oluşturma vb. şeyler için kullanacağım. Öneriler için de teşekkür ederim ChatGPT'yi aktif olarak kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Görsel video ve hikaye oluşturma için: Shedevrum - Apps on Google Play Yandex neural network will create a picture from your description. play.google.com En iyi anladığı dil bence rusça ama Türkçede çalışıyor
asinthinks dedi: Görsel oluşturma sohbet metin oluşturma vb. şeyler için kullanacağım. Öneriler için de teşekkür ederim ChatGPT'yi aktif olarak kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Görsel video ve hikaye oluşturma için: Shedevrum - Apps on Google Play Yandex neural network will create a picture from your description. play.google.com En iyi anladığı dil bence rusça ama Türkçede çalışıyor
A asinthinks Femtopat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #6 Emirrr1234312 dedi: O zaman dediğim gibi Blackbox AI olabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim kullanacağım. HiquaTR dedi: Görsel video ve hikaye oluşturma için: Shedevrum - Apps on Google Play Yandex neural network will create a picture from your description. play.google.com En iyi anladığı dil bence Rusça ama Türkçede çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2025
Emirrr1234312 dedi: O zaman dediğim gibi Blackbox AI olabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim kullanacağım. HiquaTR dedi: Görsel video ve hikaye oluşturma için: Shedevrum - Apps on Google Play Yandex neural network will create a picture from your description. play.google.com En iyi anladığı dil bence Rusça ama Türkçede çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
H HiquaTR Decapat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 908 Çözümler 13 23 Ocak 2025 #7 asinthinks dedi: Teşekkür ederim kullanacağım. Teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Chatgpt gibi claude var
asinthinks dedi: Teşekkür ederim kullanacağım. Teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Chatgpt gibi claude var
A asinthinks Femtopat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #8 HiquaTR dedi: ChatGPT gibi claude var. Genişletmek için tıkla... Suno AI tarzında bildiğiniz bir program var mı hocam.
HiquaTR dedi: ChatGPT gibi claude var. Genişletmek için tıkla... Suno AI tarzında bildiğiniz bir program var mı hocam.
H HiquaTR Decapat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 908 Çözümler 13 23 Ocak 2025 #9 asinthinks dedi: Suno AI tarzında bildiğiniz bir program var mı hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bilmiyorum ama şöyle siteler var: https://alternativeto.net/software/suno-ai/ Bu site alternatiflerini gösteriyor.
asinthinks dedi: Suno AI tarzında bildiğiniz bir program var mı hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bilmiyorum ama şöyle siteler var: https://alternativeto.net/software/suno-ai/ Bu site alternatiflerini gösteriyor.
A asinthinks Femtopat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #10 HiquaTR dedi: Hocam bilmiyorum ama şöyle siteler var: https://alternativeto.net/software/suno-ai/ Bu site alternatiflerini gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Verdiğiniz bilgiler altın değerinde çok teşekkür ederim.
HiquaTR dedi: Hocam bilmiyorum ama şöyle siteler var: https://alternativeto.net/software/suno-ai/ Bu site alternatiflerini gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Verdiğiniz bilgiler altın değerinde çok teşekkür ederim.