pilotds Hectopat Hoca Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 2.035 Çözümler 4 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #1 Her yerde görüyorum bir sürü fotoğraflar ve videolar oluşturuyorlar hangisi daha iyi bilmiyorum hiçbirini?
Her yerde görüyorum bir sürü fotoğraflar ve videolar oluşturuyorlar hangisi daha iyi bilmiyorum hiçbirini?
BaliCgen Picopat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 173 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #2 PS var.Adobe var.
pilotds Hectopat Hoca Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 2.035 Çözümler 4 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #3 BaliCgen dedi: PS var. Adobe var. Genişletmek için tıkla... Yazdığımız cümleyi videoya onlar mı dönüştürüyor?
BaliCgen dedi: PS var. Adobe var. Genişletmek için tıkla... Yazdığımız cümleyi videoya onlar mı dönüştürüyor?
BaliCgen Picopat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 173 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #4 Bunlar yapay zeka değil siz edit programı istememiş miydiniz?
YokSauronunGözü Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 908 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Medikal 31 Temmuz 2024 #5 BaliCgen dedi: Bunlar yapay zeka değil siz edit programı istememiş miydiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır o metinden görsel oluşturan ai istiyor SORA gibi
BaliCgen dedi: Bunlar yapay zeka değil siz edit programı istememiş miydiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır o metinden görsel oluşturan ai istiyor SORA gibi
pilotds Hectopat Hoca Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 2.035 Çözümler 4 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #6 YokSauronunGözü dedi: Hayır o metinden görsel oluşturan AI istiyor sora gibi. Genişletmek için tıkla... Evet ondan.
YokSauronunGözü dedi: Hayır o metinden görsel oluşturan AI istiyor sora gibi. Genişletmek için tıkla... Evet ondan.
YokSauronunGözü Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 908 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Medikal 31 Temmuz 2024 #7 pilotds dedi: Evet ondan. Genişletmek için tıkla... midjourney'e bir bak ozaman