Yapay zeka araçları ile bir kitap hazırlamak nasıl olur?

inşiyipcim olur

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, herhangi bir kitabın metnini yapay zeka ile hem seslendirme hem de animasyon veya görsel eklemek ile ilgili bir projem var. Bunu yapmama yardımcı olacak yapay zekalari ve öğretici içerikleri bana anlatırsanız sevinirim. Teşekkürler.

Merhaba, herhangi bir kitabın metnini yapay zeka ile hem seslendirme hem de animasyon veya görsel eklemek ile ilgili bir projem var. Bunu yapmama yardımcı olacak yapay zekalari ve öğretici içerikleri bana anlatırsanız sevinirim. Teşekkürler.
Görselleri rundiffusion veya civitai ile yapabilirsin ikisinde de kredi sistemi var fakat temp mail ile farklı hesaplar açıp kullanabilirsin.

Teşekkür ederim seslendirme için Edge kullanışlı olur mu?
Seslendirme konusunda çok fazla bilgi sahibi değilim hocam, genelde yapay zeka ile beraber video, 3d model, görsel oluşturuyorum. Eğer ekran kartınız iyiyse stable diffusion ile beraber video da oluşturabilirsiniz. (Run Diffusion ile de video oluşturuluyor fakat 30dklık bedava kullanım süresinde elle tutulur bir sonuç elde edemezsiniz)

Seslendirme konusunda çok fazla bilgi sahibi değilim hocam, genelde yapay zeka ile beraber video, 3D model, görsel oluşturuyorum. Eğer ekran kartınız iyiyse Stable Diffusion ile beraber video da oluşturabilirsiniz. (run diffusion ile de video oluşturuluyor fakat 30dakikalık bedava kullanım süresinde elle tutulur bir sonuç elde edemezsiniz)

Farklı hesaplar açıp kullansam ekran kartım RTX 4050 güçlü programlar kaldirabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı