Herkese merhaba, Ben Kerem Doğan. Dijital sanat ve motion graphics alanında çalışan, DoganWorksArt markasının yaratıcısı bir tasarımcıyım. Yapay zeka destekli bir mini dizi projem var. Tamamen yapay zeka ile oluşturulmuş, senaryosu bana ait bir mini dizi ilgi çekici bir içerik olabilir mi veya güzel bir izlenme alabilir miyim? Görüşlerinizi bekliyorum.
Herkese merhaba, Ben Kerem Doğan. Dijital sanat ve motion graphics alanında çalışan, DoganWorksArt markasının yaratıcısı bir tasarımcıyım. Yapay zeka destekli bir mini dizi projem var. Tamamen yapay zeka ile oluşturulmuş, senaryosu bana ait bir mini dizi ilgi çekici bir içerik olabilir mi veya güzel bir izlenme alabilir miyim? Görüşlerinizi bekliyorum.
İzlenmesi zor gibi. Rekabet çok birde hala aı ile yapılan içerikler ayırt edilebiliyor ve biraz ruhsuz geliyor bence. Yine de yapmak istiyorum dersen ai trailer cinema adında bir kanal vardı ona bakabilirsin
Herkese merhaba, Ben Kerem Doğan. Dijital sanat ve Motion Graphics alanında çalışan, DoganWorksArt markasının yaratıcısı bir tasarımcıyım. Yapay zeka destekli bir mini dizi projem var. Tamamen yapay zeka ile oluşturulmuş, senaryosu bana ait bir mini dizi ilgi çekici bir içerik olabilir mi veya güzel bir izlenme alabilir miyim? Görüşlerinizi bekliyorum.
Yapay zeka ile mini diziyi geçtim 2 3 dakikalık bir video yapmaya çalıştınız mı? Yapay zeka bağlamdan çok uzak kalıyor, bir önceki sahne ile bir sonraki sahneyi aklında tutamıyor sahneyi geçtim karakterleri unutuyor. Her sahnede farklı karakterler farklı tema farklı sanat stilli uzun videoyu kim izlemek ister ki?
En önemlis şu an en popüler ve sağlam yapay zekalar 8 saniye uzunluğunda video yapabiliyor, her bir sahneniz maksimum 8 saniye olmalı.
Yani elinize bir senaryo alıp yapay zeka ile hadi bunu yapayım diyerek yapamazsınız. Bundan 40 yıl önceki yönetmenlerin yaşadığı teknik imkansızları siz de şu an yapay zeka ile yaşayacaksınız, o yüzden elinizdeki sistem bu ve buna göre senaryoyu o kadar güzel tasarlarsınız ki karakterler farklı bile olsa tema bile değişse video aşırı akıcı olabilirse işte o zaman belki izlenirsiniz.