Dragonsaw Hectopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 1.513 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #1 Yapay zeka fotoğraf oluşturmak istiyorum YouTube videolarımın arkasına koymak için. Hangi siteleri kullanmam gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2025
Yapay zeka fotoğraf oluşturmak istiyorum YouTube videolarımın arkasına koymak için. Hangi siteleri kullanmam gerekiyor?
limonaji Attopat Katılım 5 Ağustos 2025 Mesajlar 49 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #2 ChatGPT - Midjourney harici ucretsiz olarak kullandığım tek site var hocam kalitesi güzel ancak youtube için ne kadar kullanılır bilmem site.
ChatGPT - Midjourney harici ucretsiz olarak kullandığım tek site var hocam kalitesi güzel ancak youtube için ne kadar kullanılır bilmem site.
Dragonsaw Hectopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 1.513 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #3 limonaji dedi: ChatGPT - Midjourney harici ucretsiz olarak kullandığım tek site var hocam kalitesi güzel ancak youtube için ne kadar kullanılır bilmem site. Genişletmek için tıkla... Hocam attığınız site çok iyi. Ama 16:9 oranında istiyorum çünkü ekranın tam dolması gerekiyor bunun için ne yapmam gerekli?
limonaji dedi: ChatGPT - Midjourney harici ucretsiz olarak kullandığım tek site var hocam kalitesi güzel ancak youtube için ne kadar kullanılır bilmem site. Genişletmek için tıkla... Hocam attığınız site çok iyi. Ama 16:9 oranında istiyorum çünkü ekranın tam dolması gerekiyor bunun için ne yapmam gerekli?
Salim Korkmaz37 Femtopat Katılım 2 Ağustos 2025 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #4 Dostum gemini denemeni öneririm biraz prompt yazması zor ama olabildiğince güzel görseller üretiyor
Dragonsaw Hectopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 1.513 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #5 Salim Korkmaz37 dedi: Dostum gemini denemeni öneririm biraz prompt yazması zor ama olabildiğince güzel görseller üretiyor Genişletmek için tıkla... ücretlimiydi ücretsiz miydi hocam unuttum geminiyi.
Salim Korkmaz37 dedi: Dostum gemini denemeni öneririm biraz prompt yazması zor ama olabildiğince güzel görseller üretiyor Genişletmek için tıkla... ücretlimiydi ücretsiz miydi hocam unuttum geminiyi.
Salim Korkmaz37 Femtopat Katılım 2 Ağustos 2025 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #6 Dragonsaw dedi: ücretlimiydi ücretsiz miydi hocam unuttum geminiyi. Genişletmek için tıkla... Prosu vs ücretli ama parasının hakkını verir onun dışında gpt gibi belirli limiti var ücretsiz kullanabileceğin
Dragonsaw dedi: ücretlimiydi ücretsiz miydi hocam unuttum geminiyi. Genişletmek için tıkla... Prosu vs ücretli ama parasının hakkını verir onun dışında gpt gibi belirli limiti var ücretsiz kullanabileceğin
Dragonsaw Hectopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 1.513 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #7 Salim Korkmaz37 dedi: Prosu vs ücretli ama parasının hakkını verir onun dışında gpt gibi belirli limiti var ücretsiz kullanabileceğin Genişletmek için tıkla... chatgpt thumbnail cok güzel yapıyor
Salim Korkmaz37 dedi: Prosu vs ücretli ama parasının hakkını verir onun dışında gpt gibi belirli limiti var ücretsiz kullanabileceğin Genişletmek için tıkla... chatgpt thumbnail cok güzel yapıyor