Dragonsaw Hectopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 1.513 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #1 Yapay zeka fotoğraf oluşturmak istiyorum YouTube videolarımın arkasına koymak için. Hangi siteleri kullanmam gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2025
Yapay zeka fotoğraf oluşturmak istiyorum YouTube videolarımın arkasına koymak için. Hangi siteleri kullanmam gerekiyor?
limonaji Attopat Katılım 5 Ağustos 2025 Mesajlar 49 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #2 ChatGPT - Midjourney harici ucretsiz olarak kullandığım tek site var hocam kalitesi güzel ancak youtube için ne kadar kullanılır bilmem site.
ChatGPT - Midjourney harici ucretsiz olarak kullandığım tek site var hocam kalitesi güzel ancak youtube için ne kadar kullanılır bilmem site.
Dragonsaw Hectopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 1.513 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #3 limonaji dedi: ChatGPT - Midjourney harici ucretsiz olarak kullandığım tek site var hocam kalitesi güzel ancak youtube için ne kadar kullanılır bilmem site. Genişletmek için tıkla... Hocam attığınız site çok iyi. Ama 16:9 oranında istiyorum çünkü ekranın tam dolması gerekiyor bunun için ne yapmam gerekli?
limonaji dedi: ChatGPT - Midjourney harici ucretsiz olarak kullandığım tek site var hocam kalitesi güzel ancak youtube için ne kadar kullanılır bilmem site. Genişletmek için tıkla... Hocam attığınız site çok iyi. Ama 16:9 oranında istiyorum çünkü ekranın tam dolması gerekiyor bunun için ne yapmam gerekli?
Salim Korkmaz37 Femtopat Katılım 2 Ağustos 2025 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #4 Dostum gemini denemeni öneririm biraz prompt yazması zor ama olabildiğince güzel görseller üretiyor
Dragonsaw Hectopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 1.513 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #5 Salim Korkmaz37 dedi: Dostum gemini denemeni öneririm biraz prompt yazması zor ama olabildiğince güzel görseller üretiyor Genişletmek için tıkla... ücretlimiydi ücretsiz miydi hocam unuttum geminiyi.
Salim Korkmaz37 dedi: Dostum gemini denemeni öneririm biraz prompt yazması zor ama olabildiğince güzel görseller üretiyor Genişletmek için tıkla... ücretlimiydi ücretsiz miydi hocam unuttum geminiyi.
Salim Korkmaz37 Femtopat Katılım 2 Ağustos 2025 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #6 Dragonsaw dedi: ücretlimiydi ücretsiz miydi hocam unuttum geminiyi. Genişletmek için tıkla... Prosu vs ücretli ama parasının hakkını verir onun dışında gpt gibi belirli limiti var ücretsiz kullanabileceğin
Dragonsaw dedi: ücretlimiydi ücretsiz miydi hocam unuttum geminiyi. Genişletmek için tıkla... Prosu vs ücretli ama parasının hakkını verir onun dışında gpt gibi belirli limiti var ücretsiz kullanabileceğin
Dragonsaw Hectopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 1.513 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #7 Salim Korkmaz37 dedi: Prosu vs ücretli ama parasının hakkını verir onun dışında gpt gibi belirli limiti var ücretsiz kullanabileceğin Genişletmek için tıkla... chatgpt thumbnail cok güzel yapıyor
Salim Korkmaz37 dedi: Prosu vs ücretli ama parasının hakkını verir onun dışında gpt gibi belirli limiti var ücretsiz kullanabileceğin Genişletmek için tıkla... chatgpt thumbnail cok güzel yapıyor
Z Zeynep114 Zeptopat Katılım 4 Kasım 2025 Mesajlar 7 10 Kasım 2025 #8 Görüntüleri oluşturmanın yanı sıra, görüntü boyutlarını YouTube'a uyacak şekilde ayarlamayı unutmayın. 2025 Sosyal Medya Görsel ve Video Boyutları Rehberi
Görüntüleri oluşturmanın yanı sıra, görüntü boyutlarını YouTube'a uyacak şekilde ayarlamayı unutmayın. 2025 Sosyal Medya Görsel ve Video Boyutları Rehberi