boragoktug Kilopat Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 479 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #1 Örneğin istediğim bir konu hakkında bilgi gireceğim ve bana fotoğrafı yapacak hangi uygulamayı önerirsiniz?
Örneğin istediğim bir konu hakkında bilgi gireceğim ve bana fotoğrafı yapacak hangi uygulamayı önerirsiniz?
PhantomStriker Hectopat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 1.081 Makaleler 1 Çözümler 2 25 Ağustos 2023 #2 - Midjourney (ücretli) - Leonardo Aİ - Dall-e (Kısıtlı) - Microsoft Designer (Şablon üretir) Birde Stable Diffusion var ama onun hakkında pek bilgi sahibi değilim.
- Midjourney (ücretli) - Leonardo Aİ - Dall-e (Kısıtlı) - Microsoft Designer (Şablon üretir) Birde Stable Diffusion var ama onun hakkında pek bilgi sahibi değilim.
zValiant Kilopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.182 Çözümler 45 Yer İzmir 25 Ağustos 2023 #3 Discord kullanıyorsanız BlueWillow Discord botunu öneririm, MidJourney paralı olduktan sonra alternatif olarak bulmuştum çok iyi çalışıyor. Discord kullanmıyorsanız Stable Diffusion'a bakabilirsiniz.
Discord kullanıyorsanız BlueWillow Discord botunu öneririm, MidJourney paralı olduktan sonra alternatif olarak bulmuştum çok iyi çalışıyor. Discord kullanmıyorsanız Stable Diffusion'a bakabilirsiniz.
B By Maskely Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #4 Leonardo AI öneririm, hem ücretsiz hem de kaliteli sonuçlar ortaya çıkartıyor.
boragoktug Kilopat Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 479 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #5 Leonardo AI ile çok kolay bir şekilde hallettim teşekkür ederim. Öneririm güzel site.