A abykrn01 Picopat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 53 Çözümler 1 28 Temmuz 2024 #1 Son zamanlarda viral şu kedili yapay zeka videoları nasıl yapılıyor? Hangi programdan veya siteden? Runwayml sitesinden denediğimde sonuçlar o videolar gibi olmuyor. Çok kalitesiz ve saçma çıkıyor.
Son zamanlarda viral şu kedili yapay zeka videoları nasıl yapılıyor? Hangi programdan veya siteden? Runwayml sitesinden denediğimde sonuçlar o videolar gibi olmuyor. Çok kalitesiz ve saçma çıkıyor.
misantropi Centipat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 273 Çözümler 2 Yer Ankara, Çankaya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek Erbabı 28 Temmuz 2024 #2 Luma AI kullanın metinden videoya çeviriyor. Ama aşırı yavaş yapması 2 saat sürmüştü benim.
A abykrn01 Picopat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 53 Çözümler 1 29 Temmuz 2024 #3 misantropi dedi: Luma AI kullanın metinden videoya çeviriyor. Ama aşırı yavaş yapması 2 saat sürmüştü benim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Lumalabs.ai sitesi doğru mu ?
misantropi dedi: Luma AI kullanın metinden videoya çeviriyor. Ama aşırı yavaş yapması 2 saat sürmüştü benim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Lumalabs.ai sitesi doğru mu ?