Samimetri Centipat Katılım 17 Ağustos 2024 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #1 Yapay zeka ile kendi sesimizle nasıl şarkı söyletebilirim? AI falan olaylarını pek bilmiyorum, detaylı anlatabilecek bir yiğit çıkar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2024
Yapay zeka ile kendi sesimizle nasıl şarkı söyletebilirim? AI falan olaylarını pek bilmiyorum, detaylı anlatabilecek bir yiğit çıkar mı?
Kerim Demirkaynak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.177 Makaleler 2 Çözümler 13 Yer Düzce 30 Ağustos 2024 #2 GitHub - Tiger14n/RVC-GUI: Just a fork of RVC for easy audio file voice conversion locally Just a fork of RVC for easy audio file voice conversion locally - Tiger14n/RVC-GUI github.com
GitHub - Tiger14n/RVC-GUI: Just a fork of RVC for easy audio file voice conversion locally Just a fork of RVC for easy audio file voice conversion locally - Tiger14n/RVC-GUI github.com
orewaa Picopat Katılım 5 Mart 2024 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #3 Samimetri dedi: Yapay zeka ile kendi sesimizle nasıl şarkı söyletebilirim? AI falan olaylarını pek bilmiyorum, detaylı anlatabilecek bir yiğit çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Bu videoyu izle. Kendi sesini kaydet ve assets olarak kullan.
Samimetri dedi: Yapay zeka ile kendi sesimizle nasıl şarkı söyletebilirim? AI falan olaylarını pek bilmiyorum, detaylı anlatabilecek bir yiğit çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Bu videoyu izle. Kendi sesini kaydet ve assets olarak kullan.
Kerim Demirkaynak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.177 Makaleler 2 Çözümler 13 Yer Düzce 30 Ağustos 2024 #4 orewaa dedi: Bu videoyu izle. Kendi sesini kaydet ve assets olarak kullan. Genişletmek için tıkla... O yöntem artık çalışmıyor diye biliyorum.
orewaa dedi: Bu videoyu izle. Kendi sesini kaydet ve assets olarak kullan. Genişletmek için tıkla... O yöntem artık çalışmıyor diye biliyorum.
irxcn Centipat Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 273 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #5 Profesyonel mikrofonun olacak sesinin örnekleri olacak AI programına yüklenecek sonra o söyletecek. Onun dışında alınan kayıttan hayır gelmez.
Profesyonel mikrofonun olacak sesinin örnekleri olacak AI programına yüklenecek sonra o söyletecek. Onun dışında alınan kayıttan hayır gelmez.
Samimetri Centipat Katılım 17 Ağustos 2024 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #6 irxcn dedi: Profesyonel mikrofonun olacak sesinin örnekleri olacak AI programına yüklenecek sonra o söyletecek. Onun dışında alınan kayıttan hayır gelmez. Genişletmek için tıkla... Rode NT1a var hocam kolay yoldan nasıl yapabilirim?
irxcn dedi: Profesyonel mikrofonun olacak sesinin örnekleri olacak AI programına yüklenecek sonra o söyletecek. Onun dışında alınan kayıttan hayır gelmez. Genişletmek için tıkla... Rode NT1a var hocam kolay yoldan nasıl yapabilirim?