Zagor dux est
Megapat
Haluk Levent'e kendi yazdığım besteleri söyletmek istiyorum. Bunun için önerebileceğiniz bir uygulama var mı?
Haluk Levent'e kendi yazdığım besteleri söyletmek istiyorum. Bunun için önerebileceğiniz bir uygulama var mı?
Öyle bir yapay zeka var şu an ismini hatırlamıyorum ama araştırırsanız kesinlikle bulursunuz var çünkü.
Ücretli de olabilir sorun değil.Elevanlabs diye bir yer var idi en son bu alanda faaliyet gösteren. Ama ünlü kişilerin sesi yok sanır isem.
Uygulama bulsanız bile ücretlidir diye tahmin etmekteyim.
TTS ile bestelerinizi farklı bir yapay zekaya söyletip onu RVC-GUI ile birlikte Haluk Levent modeline söyletebilirsiniz. Biraz daha pratik bir şey arıyorsanız ElevenLabs'te oturum açarsanız öyle bir özellik bulunuyordu sanki.
SUNO'da ünlü isimlere söyletme yoktu diye hatırlıyorum en son.SUNO AI öneririm. Her türlü müziği yapabilirsiniz. Günde 5 müzik yapma hakkınız var. Ek olarak var olan bir müziğin devamını da getirebiliyor, yani müziği uzatıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.