Yapay zeka ile para kazanma yolları nelerdir?

ardaozalp74

Hectopat
Daha fazla  
Yapay zeka ile para kazanma yollarını merak ediyorum, en mantıklı ve para kazandıracak yöntem hangisidir?

Bunları nasıl yapacağımı merak ediyorum bilmedigim bir sürü AI var.

Vallahi hocam bende yapmak istiyorum evde bos bos oturacagıma yapay zekayı paraya dönüştürmek iyi fikir YT de birkaç video var biraz incelemenizi tavsiye ederim

Aynı durum vallahi

Vallahi en kötü söyle yapılır bilgisayar varsa acarsın chat GPT dersin ki bana söyle söyle uygulama yaz oda yazar sonra derlersin al sana uygulama onu pazarlarsın bak bu da benden bir taktik

Vallahi en kötü söyle yapılır bilgisayar varsa acarsın chat GPT dersin ki bana söyle söyle uygulama yaz oda yazar sonra derlersin al sana uygulama onu pazarlarsın bak bu da benden bir taktik

Denedim onu işe yarar gibi gözüküyor vallahi

Denedim onu işe yarar gibi gözüküyor vallahi

Ne uygulaması yaptın mesela ben text scanner yaptım uygulamanın mantıgı su ekran görüntüsü alıyor aldıgı ekran görüntüsünden okunabilir olan yazıyı cıkartıp kopyalama/cevirme falan yapabiliyor (aslında bitmedi hiç denemedim uygulamayı ama amacı buydu)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…