I inflames1312 Hectopat Katılım 27 Ekim 2021 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2024 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi Shorts yapmak istiyorum ama hangi yapay zeka kullanılmış bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi Shorts yapmak istiyorum ama hangi yapay zeka kullanılmış bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Sefer2234 Picopat Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 795 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2024 #2 inflames1312 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi Shorts yapmak istiyorum ama hangi yapay zeka kullanılmış bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam ya öyle video yapma uygulaması var ya da AI fotoğrafını canlandırıp video gibi yapmışlar.
inflames1312 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi Shorts yapmak istiyorum ama hangi yapay zeka kullanılmış bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam ya öyle video yapma uygulaması var ya da AI fotoğrafını canlandırıp video gibi yapmışlar.
I inflames1312 Hectopat Katılım 27 Ekim 2021 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2024 #3 Sefer2234 dedi: Hocam ya öyle video yapma uygulaması var ya da AI fotoğrafını canlandırıp video gibi yapmışlar. Genişletmek için tıkla... İşte bana bu lazım hocam bu görselleri hangi yapay zeka ile yapacağım leonardo AI var ama böyle görseller elde edemedim
Sefer2234 dedi: Hocam ya öyle video yapma uygulaması var ya da AI fotoğrafını canlandırıp video gibi yapmışlar. Genişletmek için tıkla... İşte bana bu lazım hocam bu görselleri hangi yapay zeka ile yapacağım leonardo AI var ama böyle görseller elde edemedim
Sefer2234 Picopat Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 795 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2024 #4 inflames1312 dedi: İşte bana bu lazım hocam bu görselleri hangi yapay zeka ile yapacağım leonardo AI var ama böyle görseller elde edemedim Genişletmek için tıkla... Hocam benim de bilgim yok ama YouTube'dan bilgi edinebilirsiniz tahminimce.
inflames1312 dedi: İşte bana bu lazım hocam bu görselleri hangi yapay zeka ile yapacağım leonardo AI var ama böyle görseller elde edemedim Genişletmek için tıkla... Hocam benim de bilgim yok ama YouTube'dan bilgi edinebilirsiniz tahminimce.