Yapay zeka ile şiir yarışmasına katılmak mantıklı mı?

Trabzon'la ilgilimi şiir yazdırdın sen yoksa bana mı öyle geldi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şaka bir yana yapılarına bakacak olursak uyak düzeni ve ölçüye kadar yapmış.
Biraz oynama yapın ama oynama yaparken uyak düzenini bozmamaya çalışırsanız daha iyi olabilir. Tabi size kalmış ölçüyü veya uyağı değiştirmek. Sonuçta zorunlu değil.

Trabzon'un fethedilişini yazdırsan daha mantıklı of nasıl fethedildi tarih sayfalarında bilinmez ama Trabzon'un ne yaşadığını tüm tarih kitapları açık açık gösterir.

Hocam okulun önünde okumayacağım, tamamen deneme amaçlı bir şey bu. Yapay zeka ile ne kadar ileriye gidilebilir? Yarışmaya herkes katılabiliyor, belediye yarışması mail ile başvuru alınıyor. Not: Of'ta yaşamıyorum, alakam bile yok sadece yarışmaya denk geldim

Şaka bir yana yapılarına bakacak olursak uyak düzeni ve ölçüye kadar yapmış.
biraz oynama yapın ama oynama yaparken uyak düzenini bozmamaya çalışırsanız daha iyi olabilir.
Evet hocam hece vezni ile yazmasını söyledim

Trabzon'un fethedilişini yazdırsan daha mantıklı of nasıl fethedildi tarih sayfalarında bilinmez ama Trabzon'un ne yaşadığını tüm tarih kitapları açık açık gösterir.
Yarışmanın belirlediği konu Of'un kurtuluşu. Kültürel ve milli değerlerle yazıyor bir şeyler. Çok fazla tarihi bilgiye de gerek yok aslında, beni az çok tatmin etti yazdıkları. Düzenleyip katılmayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…