Yapay zeka ile video nasıl hazırlanır?

KangalSucuk

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600
MSI RTX 3060 12 GB VENTUS X2 OC EDITION
16 GB GSKILL RAM(8x2)
1 TB Samsung EVO 980
GIGABYTE A520M K V2
POWER BOOST VK-P1882B 650W
Meslek
Öğrenci
Merhaba, bir video hazırlamayı planlıyorum ve yardıma ihtiyacım var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bıraktığım linkteki videoda vuruşlar ritimdeki vuruşlarla aynı anda görünüyor, ben bunun 40 saniyeliğini yapacağım ve yaklaşık 100 vuruşa tekabül ediyor. Fakat, bu vuruşları tek tek ritme nasıl oturtacağım hakkında hiçbir fikrim yok. İşte burada yapay zeka aklıma geldi yapay zeka ile bunu yapabilir miyim? Ya da daha kolay bir yolu var mı?

Aynı ritimle yapmayı düşünüyorsan MP3 olarak indir, kullanacağın editör programına videoyu ve ses kaydını koy. Birçok editör programında ses kaydında sesin nerede yükseldiğini ve alçaldığını gösteren görsel çizelge var. Koyacağın videonun kesitlerini kırparak ayır. Vuruş anıyla ritmin patladığı anı aynı saniyeye getir, bunun gibi bir videon olmuş olur.

Tabii epey uğraştırıcı olsa da saliselik hesapla tek tek oturtmak dışında yöntem bilmiyorum ben. Basit bir uygulama bu kadar çok minik kesime izin vermez ama sağlam bir program saliselere kadar her saniyenin üzerinde rahat rahat çalıştırır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı