umutxdd Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 1.530 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #11 İlk fotoğraf gerçek hissi verdi fakat ikincisi yapay kalmış. Bu tarz yapay zeka resimleri çizen bir Discord botu var, bot aracılığı ile mi yaptınız yoksa Dall-E aracılığı ile mi?
İlk fotoğraf gerçek hissi verdi fakat ikincisi yapay kalmış. Bu tarz yapay zeka resimleri çizen bir Discord botu var, bot aracılığı ile mi yaptınız yoksa Dall-E aracılığı ile mi?
sasi Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.330 Çözümler 2 26 Ağustos 2022 #12 Link burada arkadaşlar her F5 attığınızda başka bir yapay yüz geliyor iyi bir şey bulan atsın. D Stability AI AI by the people for the people. We are building the foundation to activate humanity's potential. thispersondoesnotexist.com Dosya Ekleri 1661462204730.png 30,1 KB · Görüntüleme: 80
Link burada arkadaşlar her F5 attığınızda başka bir yapay yüz geliyor iyi bir şey bulan atsın. D Stability AI AI by the people for the people. We are building the foundation to activate humanity's potential. thispersondoesnotexist.com
umutxdd Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 1.530 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #13 sasi dedi: Link burada arkadaşlar her F5 attığınızda başka bir yapay yüz geliyor iyi bir şey bulan atsın. D Stability AI AI by the people for the people. We are building the foundation to activate humanity's potential. thispersondoesnotexist.com Genişletmek için tıkla... Bu adamın gerçek olmama ihtimali yok ya. Yapay zeka ayrı bir şey, korkmaya başladım. Dosya Ekleri image.jpg 460,7 KB · Görüntüleme: 75
sasi dedi: Link burada arkadaşlar her F5 attığınızda başka bir yapay yüz geliyor iyi bir şey bulan atsın. D Stability AI AI by the people for the people. We are building the foundation to activate humanity's potential. thispersondoesnotexist.com Genişletmek için tıkla... Bu adamın gerçek olmama ihtimali yok ya. Yapay zeka ayrı bir şey, korkmaya başladım.
Agah gibi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 30 26 Ağustos 2022 #14 Ürkütücü. İçim ürperdi.
sasi Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.330 Çözümler 2 26 Ağustos 2022 #15 umutxdd dedi: Bu adamın gerçek olmama ihtimali yok ya. Yapay zeka ayrı bir şey, korkmaya başladım. Genişletmek için tıkla... Bence de öyle mesela bu kadın klasik bir asyalı bir tezgahtara benziyor /: Dosya Ekleri 1661462384478.png 895,5 KB · Görüntüleme: 76
umutxdd dedi: Bu adamın gerçek olmama ihtimali yok ya. Yapay zeka ayrı bir şey, korkmaya başladım. Genişletmek için tıkla... Bence de öyle mesela bu kadın klasik bir asyalı bir tezgahtara benziyor /:
3 398708 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 593 Çözümler 8 26 Ağustos 2022 #16 Korkunç teknolojinin bu kadar ilerlemesi umarim tek beni korkutmuyordur.
sasi Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.330 Çözümler 2 26 Ağustos 2022 #17 Düşünsenize ileride çok daha ileri zekalı robotlara bu yüzleri oturtuyorlar ve farkına bile varamıyoruz çok korkunç olurdu.
Düşünsenize ileride çok daha ileri zekalı robotlara bu yüzleri oturtuyorlar ve farkına bile varamıyoruz çok korkunç olurdu.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 26 Ağustos 2022 #18 sasi dedi: Düşünsenize ileride çok daha ileri zekalı robotlara bu yüzleri oturtuyorlar ve farkına bile varamıyoruz çok korkunç olurdu. Genişletmek için tıkla... Düşünmeye gerek yok. Ömrümüz yeter o günleri görmeye. En fazla 25 sene var.
sasi dedi: Düşünsenize ileride çok daha ileri zekalı robotlara bu yüzleri oturtuyorlar ve farkına bile varamıyoruz çok korkunç olurdu. Genişletmek için tıkla... Düşünmeye gerek yok. Ömrümüz yeter o günleri görmeye. En fazla 25 sene var.
sasi Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.330 Çözümler 2 26 Ağustos 2022 #19 erme dedi: Düşünmeye gerek yok. Ömrümüz yeter o günleri görmeye. En fazla 25 sene var. Genişletmek için tıkla... Profil fotonuz yapay zeka ile mi yapıldı merak ettim de: D son zamanlarda midjourney gibi şeyler çıktı malum.
erme dedi: Düşünmeye gerek yok. Ömrümüz yeter o günleri görmeye. En fazla 25 sene var. Genişletmek için tıkla... Profil fotonuz yapay zeka ile mi yapıldı merak ettim de: D son zamanlarda midjourney gibi şeyler çıktı malum.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 26 Ağustos 2022 #20 sasi dedi: Profil fotonuz yapay zeka ile mi yapıldı merak ettim de: D son zamanlarda midjourney gibi şeyler çıktı malum. Genişletmek için tıkla... Evet, az önce midjourney ile yaptım.
sasi dedi: Profil fotonuz yapay zeka ile mi yapıldı merak ettim de: D son zamanlarda midjourney gibi şeyler çıktı malum. Genişletmek için tıkla... Evet, az önce midjourney ile yaptım.