Yapay zeka ile yapılan sitede çıkan sorunlar hakkında çözüm önerisi

ardayk

Picopat
Daha fazla  
Claude ile bir web sitesi projesi yapmaya çalışıyorum. Defalarca baştan yapmaya çalıştım, farklı yapay zekalar denedim. Fakat hepsinde illaki ufak bir sorun çıkıyor ve hiçbir şekilde düzeltemiyorum. Zaten ücretsiz sürümlerde sınır olduğu için belli bir süre beklemem gerekiyor. Birkaç gündür bununla uğraşıyorum. Bu durum için hata çıkarmayan bir yapay zeka öneriniz veya başka bir tavsiyeniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hata çıkarmayan bir şey olduğunu sanmıyorum hocam şu an yapay zeka takır takır yapacak durumda değil. Ücretli versiyonları belki.
O asıl işi yapacak siz de bilginizle pürüzleri gidererek problemsiz bir proje yapabilirsiniz.

Çok hakim değilim tahminim bu yönde.

Hata çıkarmayan değil de daha çok web sitesi tasarlamak için özelleştirilmiş yapay zekalar mevcut. Onları denediniz mi?

Lovable ve bolt en iyilerinden.

Yapmaya çalıştığınız web sitesi nasıl bir şey hocam, amacınız sadece tasarım ve bir kaç küçük işlevsellik mi yoksa arka planı detaylı mı?

Hocam ücretsiz olarak çoğu şey çok sınırlı. Dediğinizi aynı şekilde yaşamıştım. Bence Visual Studio daan git Copilot'tan deneyn derim direk edit modunu seçin kendi direk dosyaları yazıyor ama çok çok büyük proje isterseniz afallar her AI. Biraz da sizin el atmanız gerek.

Ücretsiz kısımı demo gibi düşünün bir şey yapmaya çalıştığınızda yarıda kalacaktır. Bu araçlara ücret vermeden şu ana kadar gördüğüm sadece bir tane yapay zeka kullanılabiliyor o da Qwen, tabii ki o da ücret almadığı için verileri topluyor

Son zamanlarda sık sık stealth modeller çıkıyor onlardan faydalanabilirsiniz ayrıca OpenRouter'da farklı modellerin günlük ücretsiz kullanımları mevcut onları da inceleyebilirsiniz.

Linkini verdiğim mesajda detaylı bir şekilde açıklamıştım bakabilirsiniz:

Asıl konuya gelirsek, biraz programlama temeliniz yoksa uğraşmaya devam edeceksiniz, belirli bir temel olmadan ben yazdım oldu gibi bir zaman daha gelmedik ne yazık ki. Prompt nedir, nasıl verilmeli bunları öğrenmeniz gerekiyor ve karşınızda sanki bir insan varmış gibi derdinizi iyi bir şekilde açıklayıp anlatabilmelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…