Y yaser_onur Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #1 Herkese iyi günler dilerim. Yapay zeka ile müzik yapıyorum ve yaptığım müzikleri YouTube'a attım. Siz de incelerseniz sevinirim. YouTube link: https://www.youtube.com/channel/UCT0VqMzYSVwIgtEIHOewSIw Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ağustos 2023
Herkese iyi günler dilerim. Yapay zeka ile müzik yapıyorum ve yaptığım müzikleri YouTube'a attım. Siz de incelerseniz sevinirim. YouTube link: https://www.youtube.com/channel/UCT0VqMzYSVwIgtEIHOewSIw
Danotella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 2.099 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Limburg... Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #2 Vokal sesi çok düşük. Fon müziği sesi bastırmış onu bir ayarlamaya çalışın.
Y yaser_onur Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #3 Danotella dedi: Vokal sesi çok düşük. Fon müziği sesi bastırmış onu bir ayarlamaya çalışın. Genişletmek için tıkla... Yorumunuz için teşekkür ederim.
Danotella dedi: Vokal sesi çok düşük. Fon müziği sesi bastırmış onu bir ayarlamaya çalışın. Genişletmek için tıkla... Yorumunuz için teşekkür ederim.