Bir yapay zeka nasıl geliştirebilirim? Hangi dili kullanmalıyım? Hangi program ile yapmalıyım? Zor olduğunu biliyorum. Bu aralar fazla ilgim var. Bu konuda yardımcı olabilecek bilgili bir kişi var mı?
Bir yapay zeka nasıl geliştirebilirim? Hangi dili kullanmalıyım? Hangi program ile yapmalıyım? Zor olduğunu biliyorum. Bu aralar fazla ilgim var. Bu konuda yardımcı olabilecek bilgili bir kişi var mı?
Gerçek anlamda bilinç kazandırılmaya çalışılan veya buna yakın şeyler yapılmaya çalışılan yapay zeka ile asıl kullanılan yapay zeka farklı. Yani fotoğraf çektiğinde çekilen nesnenin ne olduğunu bilebilen bir yazılım yapay zekadır mesela.
Zirt diye yapay zeka gelistiremezsin. Yapay zekanin bu konuda bahsi gecen bilincle milincle de alakasi yok. Tamamen matematiksel modelleme uzerine kurulu. Yapay zekaya giris icin okutulan kitap 800 sayfa. Forum kenarinda ogrenilmez.
Zirt diye yapay zeka gelistiremezsin. Yapay zekanin bu konuda bahsi gecen bilincle milincle de alakasi yok. Tamamen matematiksel modelleme uzerine kurulu. Yapay zekaya giris icin okutulan kitap 800 sayfa. Forum kenarinda ogrenilmez.
Hocam yapmak istediğim yapay zeka, sadece insan zekasına yakın bir konuşma yetenegine sahip olan birşey, Fatma Girik Robotu yapmayacağım . Yani bende biliyorum zor olduğunu. Kolay olsa sorar mıydım?
Yapay zeka denilen şey, hafızada saklanan bilgilerin etkin değerlendirilmesi. Kulağa hoş ve ilginç geliyor diye, yapay zeka diye bir terim icat etmişler. Elinde hiçbir veri yoksa, hiçbir şey de yapamazsın.