1 184424 Hectopat Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 3.374 Makaleler 2 Çözümler 16 6 Temmuz 2020 #11 bitwise dedi: Zirt diye yapay zeka gelistiremezsin. Yapay zekanin bu konuda bahsi gecen bilincle milincle de alakasi yok. Tamamen matematiksel modelleme uzerine kurulu. Yapay zekaya giris icin okutulan kitap 800 sayfa. Forum kenarinda ogrenilmez. Genişletmek için tıkla... Bu kitap ücretsiz mi acaba?
bitwise dedi: Zirt diye yapay zeka gelistiremezsin. Yapay zekanin bu konuda bahsi gecen bilincle milincle de alakasi yok. Tamamen matematiksel modelleme uzerine kurulu. Yapay zekaya giris icin okutulan kitap 800 sayfa. Forum kenarinda ogrenilmez. Genişletmek için tıkla... Bu kitap ücretsiz mi acaba?
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 6 Temmuz 2020 #12 Cebirde ve özellikle lineer matematiği iyi öğrenmen lazım. 184424 dedi: Bu kitap ücretsiz mi acaba? Genişletmek için tıkla... Kitabın dijital kopyalarını bulabileceğin yerler var. Bulamazsan yaz, upload edebilirim. Bir baktım da Amazon'da 70 dolar, öğrenci için çok fazla.
Cebirde ve özellikle lineer matematiği iyi öğrenmen lazım. 184424 dedi: Bu kitap ücretsiz mi acaba? Genişletmek için tıkla... Kitabın dijital kopyalarını bulabileceğin yerler var. Bulamazsan yaz, upload edebilirim. Bir baktım da Amazon'da 70 dolar, öğrenci için çok fazla.
1 184424 Hectopat Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 3.374 Makaleler 2 Çözümler 16 6 Temmuz 2020 #13 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Cebir de ve özellikle lineer matematiği iyi öğrenmen lazım. Kitabın dijital kopyalarını bulabileceğin yerler var. Bulamazsan yaz, upload edebilirim. Bir baktım da Amazon'da 70 dolar, öğrenci için çok fazla. Genişletmek için tıkla... 70 Dolar ömrümde bir arada göremem ki. Zira üniversite sınavı kitabına yahut temel ihtiyaca gidiyor. Gene de teşekkür ederim.
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Cebir de ve özellikle lineer matematiği iyi öğrenmen lazım. Kitabın dijital kopyalarını bulabileceğin yerler var. Bulamazsan yaz, upload edebilirim. Bir baktım da Amazon'da 70 dolar, öğrenci için çok fazla. Genişletmek için tıkla... 70 Dolar ömrümde bir arada göremem ki. Zira üniversite sınavı kitabına yahut temel ihtiyaca gidiyor. Gene de teşekkür ederim.
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 9 Temmuz 2020 #14 Bulabildin mi? Sana kaynak vereyim, libgen.is'e bak. İstediğin her kaynağı bulursun İngilizce.