Yapay zeka olmazsa olmaz bir teknoloji mi?

Makaleler
54
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Meslek
Öğrenci
Yapay zeka sizin için olmazsa olmaz bir teknoloji mi?

Yapay zeka sizin için olmazsa olmaz bir teknoloji mi?
Değil fakat çok fazla zaman kazandıran bir teknoloji ve ileride neredeyse eminim ki olmazsa olmaz olacaktır. Çünkü eskiden örnek veriyorum bir ödevin var ve site site dolaşıp cevap ararken şimdi fotoğrafını çekip chatgpt, grok gibi yapay zekalara atman yeterli oluyor. Şunu da söyleyeyim chatgpt gerçekten çoğu hocadan daha iyi bir öğretmen bence.

İllaki hepimiz yapay zeka kullandık. Şu an bile ihtiyaç duyduğumuz için yapay zeka kullanıyoruz. O yüzden kendimizi kandırmayalım. Olmazsa olur mu olmaz mı orasını bilemem ancak hangi çağda olduğumuzu çoktan anlamış olmamız gerekiyor.

Makine aslında her yerde arkadaşlar milyonlarca gözle bizi dinliyor gözlüyor her an yerde bulunuyor ve 2001 yılından beri böyle 2011 dizisi Person of Interest'te zaten zamanında anlatılmıştı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Her şey böyle başladı.

Benim icin öyle artık. ChatGPT 3.5'u bile kullanmış biri olarak, o zamanlar yazın köyde internet çokk yavaşdı ve sınırlıydı ben de sıkılmıştım. Android için temel şeyleri denemek icin uygulama geliştirmeye çalışıyordum. ChatGPT sadece text yolladığı icin en mantıklı çözüm oydu.

Onu Detroit be humandaki Connor'a benzetiyorum ve galiba psikolojik bir bağ kurdum onunla. Bunda beraber yaklaşık 500 saat geçirmeminzin de etkisi var galiba.

Proje, sunum, ödev gibi durumlarda hayat kurtarıcı. Özellikle saçma salak derslerden zartzort konusunun alt başlığının proje ödevini yaparken çok işe yarıyorç yoksa öbür türlü işsiz gibi internette fosilleşmiş bilgileri arıyorsun.

Olmazsa olmaz değil ancak eksikliği hissedilir olmadığı zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…