dustin poirier Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 1.172 Çözümler 6 27 Mart 2024 #1 Görüntü işleme ile araç plaka tanıma sistemi yapıyorum. Bana geniş bir dataset gerekiyor ve bunun için zamanım yok. Bu dataseti nereden bulabilirim? GitHub'da veya yapılan projelerde geneli dataseti paylaşmamış oluyor.
Görüntü işleme ile araç plaka tanıma sistemi yapıyorum. Bana geniş bir dataset gerekiyor ve bunun için zamanım yok. Bu dataseti nereden bulabilirim? GitHub'da veya yapılan projelerde geneli dataseti paylaşmamış oluyor.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.262 Makaleler 42 Çözümler 274 27 Mart 2024 #2 Kaggle gibi platformlara bakabilirsin ama istediğin biraz spesifik bir şey oldugu için bulman zor olabilir gibi.
Kaggle gibi platformlara bakabilirsin ama istediğin biraz spesifik bir şey oldugu için bulman zor olabilir gibi.
sadistic Centipat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #3 Hugging Face – The AI community building the future. We’re on a journey to advance and democratize artificial intelligence through open source and open science. huggingface.co Buradan ihtiyacin olan dataset'i bulabilir misin bilmiyorum ama yine de goz atabilirsin
Hugging Face – The AI community building the future. We’re on a journey to advance and democratize artificial intelligence through open source and open science. huggingface.co Buradan ihtiyacin olan dataset'i bulabilir misin bilmiyorum ama yine de goz atabilirsin