Yapay zeka ses modellemesi ile seslendirme isteği

Arda_Özan

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,

Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. 2023 yılının şubat ayında babamı karaciğer kanseri sebebiyle kaybetmiştim. Kendisi baba oğlu ilişkilerinde dünyanın en iyi babası değildi. Benimle gurur duyduğunu hep başkalarından duydum öğrendim. Konuştuğu pek fazla video bulamıyorum ve onu çok özlüyorum. Bana aslan oğlum demesini bana kızmasını bile çok özlüyorum. Aranızda bu işle uğraşan ve bu konuda bilgili, yetenekli birileri var ise size ses için gerekli materyalleri sağlayıp bir yapay zeka ses modeli oluşturmanızı rica ediyorum. Ne kadar sürede ne kadar uğraş ile yapıldığına dair hiçbir fikrim yok. Bunun karşılığında talep edeceğiniz ücret için de konuşmaya hazırım. Hangi programla nasıl hazırlanır gibi konularda da hiçbir bilgim yok. Sizlerden isteğim, örnek veriyorum X adlı bir klasör olsun. Bu klasör babamın yapay zeka ses modelini barındırsın. Siz bana y adlı bir program yükletin. Ve bu y adlı program ile X adlı klasörü kullanarak babamın sesinden istediğim her şeyi duyabileyim. Böyle bir istek mümkün değil ise isteğime en yakın ne gerçekleşebilir onu da öğrenmek isterim. Şimdiden yardımcı olan olmayan herkese çok teşekkür ederim. Sayın editör arkadaşlar konuyu tam olarak nereye açacağımı bilemediğim için buraya açıyorum. Eğer daha fazla insanın görebileceği veya daha uygun bir kategori var ise oraya taşıyın.

Bunu yapan siteler mevcut zaten Google aramaya voiser yazın ve adrese girin daha sonra kayıt olarak giriş yapın, gerekli ses örneklerini yükleyin ve size sesi klonlasın. Daha sonra klonladığınız ses ile yazdığınız tüm metinleri sese çevirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…