Yapay zeka yardımıyla logo oluşturma

Yer
İzmir - KARŞIYAKA
Daha fazla  
Meslek
Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği
Merhaba arkadaşlar, bir Instagram sayfam öylece boşta duruyor. Ortalama 10k takipçisi var. Ben bu hesabı söz paylaşım sayfasına dönüştürmek istiyorum. Fakat logo ve Instagram gönderileri için sabit bir tasarım yaptırabileceğim yapay zeka aracı var mıdır? Bulduğum yazıyı direk tasarımın üzerine yapıştırıp paylaşılabilir hale getirmek istiyorum. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, bir Instagram sayfam öylece boşta duruyor. Ortalama 10k takipçisi var. Ben bu hesabı söz paylaşım sayfasına dönüştürmek istiyorum. Fakat logo ve Instagram gönderileri için sabit bir tasarım yaptırabileceğim yapay zeka aracı var mıdır? Bulduğum yazıyı direk tasarımın üzerine yapıştırıp paylaşılabilir hale getirmek istiyorum. Teşekkür ederim.

Copilota direkt ne istediğinizi yazıp logo oluştur deyince yapıyor hocam.

Birkaç video izleyerek Photoshop üzerinden çok daha sade bir tasarım yapabilirsiniz yapay zeka logo konusunda iyi fakat gönderi kısmında pek yaratıcı olamıyor veya çok karmaşık şeyler yapıyor. Dilerseniz gönderi taslağı için yardımcı olabilirim.

En basit uygulamalardan birtanesi Canva. İnstagram söz paylaşımları için biçilmiş kaftan. Logo içinde öyle. Yapay zekayla da yapabilirsiniz ama yardımcı programlarla düzenlemeniz gerekebilir Canva kullanın bence bu sayede programıda çözmüş olursunuz.
Evet baktım hocam ama logo olayını orda yapamadım. Fakat dediğiniz gibi çok post örneği var.

Birkaç video izleyerek Photoshop üzerinden çok daha sade bir tasarım yapabilirsiniz yapay zeka logo konusunda iyi fakat gönderi kısmında pek yaratıcı olamıyor veya çok karmaşık şeyler yapıyor. Dilerseniz gönderi taslağı için yardımcı olabilirim.
Normalde hocam op programları kurcalar bir şekilde bir şey çıkarırım ortaya önceden yayıncılıkla uğraşırken 8 saat uğraşıp 5 dakikalık intro yapmıştım :) Fakat hiç indir kur uğraşasım zman ayırasım o konuda yok. Basit ve sade bir sayda olsun daha ilgi çekici olur düşüncesindeyim. Gönderi taslağı derken nasıl yardımcı olursunuz tam anlamadım. Canvadan baya buldum aslında. Ordan düğşünüyorum alıp ufak bir değişiklikle ilk başta 100 tane taslak oluşturup bırakayım diyorum.

Copilota direkt ne istediğinizi yazıp logo oluştur deyince yapıyor hocam.
Denedim fakat istediğimi tarif edemedim oda yapamadı hocam :D

Canva'yı inceleyin hocam.
Teşekkür ederim hocam sağol.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı