maksu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.876 Çözümler 33 Yer Kayseri 27 Eylül 2020 #1 Vatan Bilgisayarda bildiğiniz gibi yapay zekaya sahip bilgisayar almaya yardımcı bir program var ve Turbox konusunda aşağıdaki gibi cevap veriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Vatan Bilgisayarda bildiğiniz gibi yapay zekaya sahip bilgisayar almaya yardımcı bir program var ve Turbox konusunda aşağıdaki gibi cevap veriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
AnonimBiri Picopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 365 Çözümler 2 27 Eylül 2020 #2 maksu dedi: Vatan Bilgisayarda bildiğiniz gibi yapay zekaya sahip bilgisayar almaya yardımcı bir program var ve Turbox konusunda aşağıdaki gibi cevap veriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bana neyse tamam bu soruyu geçiyorum dedi.
maksu dedi: Vatan Bilgisayarda bildiğiniz gibi yapay zekaya sahip bilgisayar almaya yardımcı bir program var ve Turbox konusunda aşağıdaki gibi cevap veriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bana neyse tamam bu soruyu geçiyorum dedi.
f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2020 #3 Rampage'i sorun. Vatan Bilgisayar Rampage'i baya seviyor.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 27 Eylül 2020 #4 64 GB yazıyorum ama tekrarlayıp duruyor. Kıskanıyor sanırım.
326001 Kilopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.928 Makaleler 4 Çözümler 101 27 Eylül 2020 #5 İzoly yazınca, oh mis dedi bana
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 27 Eylül 2020 #6 Bu Zeki Bug'a girdi galiba. .
LinuxMeraklisiGamer Picopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 43 Çözümler 1 27 Eylül 2020 #7 f3turan dedi: Rampage'i sorun. Vatan Bilgisayar Rampage'i bayağı seviyor. Genişletmek için tıkla... Fanlı C4.
f3turan dedi: Rampage'i sorun. Vatan Bilgisayar Rampage'i bayağı seviyor. Genişletmek için tıkla... Fanlı C4.
maksu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.876 Çözümler 33 Yer Kayseri 27 Eylül 2020 #8 f3turan dedi: Rampage'i sorun. Vatan Bilgisayar Rampage'i baya seviyor. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde cevap verdi.
f3turan dedi: Rampage'i sorun. Vatan Bilgisayar Rampage'i baya seviyor. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde cevap verdi.
Sanch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 1.576 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2020 #9 128 GB RAM dedim "Demek giriş seviye SSD istiyorsun..." dedi .
AnonimBiri Picopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 365 Çözümler 2 27 Eylül 2020 #10 Katana Zero dedi: 128 GB RAM dedim "Demek giriş seviye SSD istiyorsun..." dedi . Genişletmek için tıkla... Ben 8 GB son model AMD ekran kartı istiyorum dediğimde bana demek ki giriş seviyesi istiyorsun dedi.
Katana Zero dedi: 128 GB RAM dedim "Demek giriş seviye SSD istiyorsun..." dedi . Genişletmek için tıkla... Ben 8 GB son model AMD ekran kartı istiyorum dediğimde bana demek ki giriş seviyesi istiyorsun dedi.