Yapay zekanın geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz?

McGucket

Nanopat
Makaleler
3
Yapay zekanın geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz?

Geleceği var, işlerimizi epey kolaylaştıracaktır. Ama bu uzun yıllar sonra bana göre gerçekleşecek birşey. Bir müddet sonra tüm mağaza, market, bakkal gibi kurumlar tamamen, yapay zeka ile çalışmaya başlayabilir. Ama şuan bana uzak geliyor. Yapay zekanın gelişmesi, insanları işinden edebilir. Buda iç karışıklara neden olabilir. Hollywood hikayesi yazdım gider ayak.

Bir müddet sonra tüm mağaza, market, bakkal gibi kurumlar tamamen, yapay zeka ile çalışmaya başlayabilir. Ama şu an bana uzak geliyor.

Bu kesinlikle olacak bir şey. Şu anda bile yaşanan bir durum. Bunnun olup olmamasını şirketler sağlayabilir. Belki de " Detroit: Become Human" oyununda da olduğu gibi insanlar isyan çıkartmaya başlar ha?

Bu kesinlikle olacak bir şey. Şu anda bile yaşanan bir durum. Bunnun olup olmamasını şirketler sağlayabilir. Belki de " Detroit: Become Human" oyununda da olduğu gibi insanlar isyan çıkartmaya başlar ha?

O kadar ilerlemez bence ilerletilebilir ama bunu engellemek için çok geliştirmezler.

Geçen ihtiyacım oldu yazdım, gayet güzel kullanıyorum şu an.

Yapay zekaların her alanda değil de belli bir alanda kullanılması tartışmasız daha yararlı olabilir.

O kadar ilerlemez bence ilerletilebilir ama bunu engellemek için çok geliştirmezler.
Geçen ihtiyacım oldu yazdım, gayet güzel kullanıyorum şu an.

Doğru söylüyorsunuz ama bir bilgisayarın işlem hızı her 6-7 ayda ikiye katlanıyor. Teknoloji daha da gelişiyor. Gelişen tek şey yapay zekada olmaz. Korsanlar da başımıza fena iş açabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…