İstanbulhanımcığı Centipat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 32 19 Nisan 2023 #61 McGucket dedi: Çözüm işaretlenecek bir konu değil bu. Açarken "konu" diye açmıştım hem de. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim hocam.
McGucket dedi: Çözüm işaretlenecek bir konu değil bu. Açarken "konu" diye açmıştım hem de. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim hocam.
McGucket Nanopat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 638 Makaleler 3 Çözümler 24 19 Nisan 2023 #62 İstanbulhanımcığı dedi: Özür dilerim hocam. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok neden özür diliyorsun.
İstanbulhanımcığı dedi: Özür dilerim hocam. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok neden özür diliyorsun.
İstanbulhanımcığı Centipat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 32 19 Nisan 2023 #63 McGucket dedi: Sıkıntı yok neden özür diliyorsun. Genişletmek için tıkla... Genelde insanlar bana en ufak şeyde özür diletirler.
McGucket dedi: Sıkıntı yok neden özür diliyorsun. Genişletmek için tıkla... Genelde insanlar bana en ufak şeyde özür diletirler.
McGucket Nanopat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 638 Makaleler 3 Çözümler 24 19 Nisan 2023 #64 Regicide dedi: Anonim olmanın varolduğuna inanmıyorum, ancak gün geçtikçe siber güvenlik de gelişiyor. Genişletmek için tıkla... Gelişen tek şey siber güvenlik de olmayacak. Korsanalar da gelişiyor ki bu oldukça korkutuyor. İstanbulhanımcığı dedi: Genelde insanlar bana en ufak şeyde özür diletirler. Genişletmek için tıkla... Senin haklı olduğun bir konu ise özür dileme sakın. Savun hakkını.
Regicide dedi: Anonim olmanın varolduğuna inanmıyorum, ancak gün geçtikçe siber güvenlik de gelişiyor. Genişletmek için tıkla... Gelişen tek şey siber güvenlik de olmayacak. Korsanalar da gelişiyor ki bu oldukça korkutuyor. İstanbulhanımcığı dedi: Genelde insanlar bana en ufak şeyde özür diletirler. Genişletmek için tıkla... Senin haklı olduğun bir konu ise özür dileme sakın. Savun hakkını.
Regicide Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 1.072 Makaleler 4 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 I5 14500HX 16GB RAM Fedora Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #65 McGucket dedi: Gelişen tek şey siber güvenlik de olmayacak. Korsanalar da gelişiyor ki bu oldukça korkutuyor. Genişletmek için tıkla... Evet hocam ben bile artık şifre kırmayı biliyorsam Anonymous gibi gruplar neler neler yapar.
McGucket dedi: Gelişen tek şey siber güvenlik de olmayacak. Korsanalar da gelişiyor ki bu oldukça korkutuyor. Genişletmek için tıkla... Evet hocam ben bile artık şifre kırmayı biliyorsam Anonymous gibi gruplar neler neler yapar.
İstanbulhanımcığı Centipat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 32 19 Nisan 2023 #66 McGucket dedi: Gelişen tek şey siber güvenlik de olmayacak. Korsanalar da gelişiyor ki bu oldukça korkutuyor. Senin haklı olduğun bir konu ise özür dileme sakın. Savun hakkını. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
McGucket dedi: Gelişen tek şey siber güvenlik de olmayacak. Korsanalar da gelişiyor ki bu oldukça korkutuyor. Senin haklı olduğun bir konu ise özür dileme sakın. Savun hakkını. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Regicide Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 1.072 Makaleler 4 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 I5 14500HX 16GB RAM Fedora Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #67 McGucket dedi: Gelişen tek şey siber güvenlik de olmayacak. Korsanalar da gelişiyor ki bu oldukça korkutuyor. Senin haklı olduğun bir konu ise özür dileme sakın. Savun hakkını. Genişletmek için tıkla... Neyse hocam başka bir konuda görüşmek üzere.
McGucket dedi: Gelişen tek şey siber güvenlik de olmayacak. Korsanalar da gelişiyor ki bu oldukça korkutuyor. Senin haklı olduğun bir konu ise özür dileme sakın. Savun hakkını. Genişletmek için tıkla... Neyse hocam başka bir konuda görüşmek üzere.
McGucket Nanopat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 638 Makaleler 3 Çözümler 24 19 Nisan 2023 #68 Regicide dedi: Neyse hocam başka bir konuda görüşmek üzere. Genişletmek için tıkla... Görüşürüz hocam iyi akşamlar.
Regicide dedi: Neyse hocam başka bir konuda görüşmek üzere. Genişletmek için tıkla... Görüşürüz hocam iyi akşamlar.
Regicide Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 1.072 Makaleler 4 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 I5 14500HX 16GB RAM Fedora Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #69 McGucket dedi: Görüşürüz hocam iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... İyi akşamlar.
A averagenjoyer Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 26 19 Nisan 2023 #70 Regicide dedi: Evet hocam ben bile artık şifre kırmayı biliyorsam Anonymous gibi gruplar neler neler yapar. Genişletmek için tıkla... Az önce sordum da yine de sana bireysel sorayım, yazılımcılığın geleceği ne olur sence? Günün birinde yapay zeka tamamen yazılımcılığın yerini alır mı yoksa illa kod yazacak eleman olur mu?
Regicide dedi: Evet hocam ben bile artık şifre kırmayı biliyorsam Anonymous gibi gruplar neler neler yapar. Genişletmek için tıkla... Az önce sordum da yine de sana bireysel sorayım, yazılımcılığın geleceği ne olur sence? Günün birinde yapay zeka tamamen yazılımcılığın yerini alır mı yoksa illa kod yazacak eleman olur mu?